Brombærmuffins

Skønne brombærmuffins bagt med dansk mel fra Valsemøllen. Hvis du ikke har brombær, kan du sagtens bruge andre former for bær eller frugt.

Når sensommerens skønne brombær kommer frem, kan de bruges kan andet end marmelade. Disse brombærmuffins er skønne kager, der passer til enhver lejlighed. Bag dem, når der skal bare kage til mange, eller nyd dem til eftermiddagskaffen. Muffins tager ingen tid at bage, så der er lidt sødt til ganen på ingen tid. Du kan bage en stor portion, og fryse resten ned. Så er der altid lækkert hjemmebag, når der kommer uventede gæster. Pynt evt. kagerne med en cremet frosting og friske bær.

Se opskrift
Brombærmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brombærmuffins: 4 ud af 5 baseret på 47 anmeldelser

Opskrift

ca. 12 muffins

3 æg
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
175 g Valsemøllen Hvedemel
125 g friske brombær (eller frosne optøet)
125 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
  2. Tilsæt hvedemel, bagepulver og  smør og pisk til dejen er ensartet.
  3. Kom herefter halvdelen af brombærerne i dejen og rør dem ud.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, og placer et halvt brombær i toppen af hver kage.
  5. Bag dine brombærmuffins i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 175°C) ca. 20-25 minutter ved – tjek med en kødnål el. lign., om kagerne er gennembagt.

Et godt tip: Du kan også pynte dine muffins med en lækker frosting. Bland 150 g blødt smør med 200 g flormelis og 2 tsk vaniljesukker, og bland derefter 200 g neutral flødeost i blandingen. Vend til sidst 1 tsk citronsaft i. Så er der lækker og cremet frosting til dine muffins. Mangler du mere inspiration til bagning med brombær, kan du også bage en lækker brombærlagkage eller måske nogle sprøde brombærsnitter. Ellers kan de også bruges i en skøn salat eller som topping på en bagt grød med nødder. Mulighederne er mange.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.