Brombærmuffins

Skønne brombærmuffins bagt med dansk mel fra Valsemøllen. Hvis du ikke har brombær, kan du sagtens bruge andre former for bær eller frugt.

Når sensommerens skønne brombær kommer frem, kan de bruges kan andet end marmelade. Disse brombærmuffins er skønne kager, der passer til enhver lejlighed. Bag dem, når der skal bare kage til mange, eller nyd dem til eftermiddagskaffen. Muffins tager ingen tid at bage, så der er lidt sødt til ganen på ingen tid. Du kan bage en stor portion, og fryse resten ned. Så er der altid lækkert hjemmebag, når der kommer uventede gæster. Pynt evt. kagerne med en cremet frosting og friske bær.

Se opskrift
Brombærmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brombærmuffins: 4 ud af 5 baseret på 62 anmeldelser

Opskrift

ca. 12 muffins

3 æg
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
175 g Valsemøllen Hvedemel
125 g friske brombær (eller frosne optøet)
125 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
  2. Tilsæt hvedemel, bagepulver og  smør og pisk til dejen er ensartet.
  3. Kom herefter halvdelen af brombærerne i dejen og rør dem ud.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, og placer et halvt brombær i toppen af hver kage.
  5. Bag dine brombærmuffins i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 175°C) ca. 20-25 minutter ved – tjek med en kødnål el. lign., om kagerne er gennembagt.

Et godt tip: Du kan også pynte dine muffins med en lækker frosting. Bland 150 g blødt smør med 200 g flormelis og 2 tsk vaniljesukker, og bland derefter 200 g neutral flødeost i blandingen. Vend til sidst 1 tsk citronsaft i. Så er der lækker og cremet frosting til dine muffins. Mangler du mere inspiration til bagning med brombær, kan du også bage en lækker brombærlagkage eller måske nogle sprøde brombærsnitter. Ellers kan de også bruges i en skøn salat eller som topping på en bagt grød med nødder. Mulighederne er mange.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.