Brombærmuffins

Skønne brombærmuffins bagt med dansk mel fra Valsemøllen. Hvis du ikke har brombær, kan du sagtens bruge andre former for bær eller frugt.

Når sensommerens skønne brombær kommer frem, kan de bruges kan andet end marmelade. Disse brombærmuffins er skønne kager, der passer til enhver lejlighed. Bag dem, når der skal bare kage til mange, eller nyd dem til eftermiddagskaffen. Muffins tager ingen tid at bage, så der er lidt sødt til ganen på ingen tid. Du kan bage en stor portion, og fryse resten ned. Så er der altid lækkert hjemmebag, når der kommer uventede gæster. Pynt evt. kagerne med en cremet frosting og friske bær.

Se opskrift
Brombærmuffins

Køkkentid
20 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brombærmuffins: 4 ud af 5 baseret på 63 anmeldelser

Opskrift

ca. 12 muffins

3 æg
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
175 g Valsemøllen Hvedemel
125 g friske brombær (eller frosne optøet)
125 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen.
  2. Tilsæt hvedemel, bagepulver og  smør og pisk til dejen er ensartet.
  3. Kom herefter halvdelen af brombærerne i dejen og rør dem ud.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, og placer et halvt brombær i toppen af hver kage.
  5. Bag dine brombærmuffins i en forvarmet ovn ved  185°C (varmluft 175°C) ca. 20-25 minutter ved – tjek med en kødnål el. lign., om kagerne er gennembagt.

Et godt tip: Du kan også pynte dine muffins med en lækker frosting. Bland 150 g blødt smør med 200 g flormelis og 2 tsk vaniljesukker, og bland derefter 200 g neutral flødeost i blandingen. Vend til sidst 1 tsk citronsaft i. Så er der lækker og cremet frosting til dine muffins. Mangler du mere inspiration til bagning med brombær, kan du også bage en lækker brombærlagkage eller måske nogle sprøde brombærsnitter. Ellers kan de også bruges i en skøn salat eller som topping på en bagt grød med nødder. Mulighederne er mange.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.