Drømmekagemuffins med julekrydderier – Bageblanding

Prøv disse lækre drømmekagemuffins med julekrydderier. En skønt og julet twist af en klassiker, der næsten gør det svært at gå tilbage til den klassiske drømmekage.

Valsemøllen drømmekage kan laves på flere forskellige måder. Du kan lave den som muffins og tilsætte flere spændende ingredienser. Her har du et forslag til dejlige drømmekagemuffins med julekrydderier. Du kan også sagtens bage din drømmekage helt fra bunden, og blot tilføje julekrydderier samt hasselnødder og tranebær til din kokostopping.

Se opskrift
Drømmekagemuffins med julekrydderier

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 - 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 6 - 8 stk.

Drømmekage:

Valsemøllen drømmekage
1 dl neutral olie
3 spsk. vand
2 æg
1 tsk. kanel
1 tsk. vanilje
½ tsk. ingefær
½ tsk. kardemomme
6-8 store muffinsforme

Kokostopping:

100g smør
50g hasselnødder
50g tranebær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Følg anvisninger på bagsiden af drømmekagepakken.
  2. Tilsæt yderligere krydderier til kagedejen, hakkede nødder, tranebær og smør til kokos toppingen.
  3. Bag i stedet drømmekagen i muffinsforme.
  4. Bag dine muffins ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 30-35 minutter.

Et godt tip: De lækre drømmekagemuffins med julekrydderier kan selvfølgelig bages hele året. Prøv dig frem med krydderierne, og bland fx kardemomme og vanilje i dejen for en sød, men knap så julet smag. Du kan også erstatte rosinder og hasselnødder med tranebær og mandler. Brug de smage som du synes er lækre. Du kan selvfølgelig også sagtens bage den julede drømmekage i en bradepande. Smagen er stadig skøn!