Drømmekagemuffins med julekrydderier – Bageblanding

Prøv disse lækre drømmekagemuffins med julekrydderier. En skønt og julet twist af en klassiker, der næsten gør det svært at gå tilbage til den klassiske drømmekage.

Valsemøllen drømmekage kan laves på flere forskellige måder. Du kan lave den som muffins og tilsætte flere spændende ingredienser. Her har du et forslag til dejlige drømmekagemuffins med julekrydderier. Du kan også sagtens bage din drømmekage helt fra bunden, og blot tilføje julekrydderier samt hasselnødder og tranebær til din kokostopping.

Se opskrift
Drømmekagemuffins med julekrydderier

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 - 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

6 - 8 stk.

Drømmekage:

Valsemøllen drømmekage
1 dl neutral olie
3 spsk. vand
2 æg
1 tsk. kanel
1 tsk. vanilje
½ tsk. ingefær
½ tsk. kardemomme
6-8 store muffinsforme

Kokostopping:

100g smør
50g hasselnødder
50g tranebær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Følg anvisninger på bagsiden af drømmekagepakken.
  2. Tilsæt yderligere krydderier til kagedejen, hakkede nødder, tranebær og smør til kokos toppingen.
  3. Bag i stedet drømmekagen i muffinsforme.
  4. Bag dine muffins ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 30-35 minutter.

Et godt tip: De lækre drømmekagemuffins med julekrydderier kan selvfølgelig bages hele året. Prøv dig frem med krydderierne, og bland fx kardemomme og vanilje i dejen for en sød, men knap så julet smag. Du kan også erstatte rosinder og hasselnødder med tranebær og mandler. Brug de smage som du synes er lækre. Du kan selvfølgelig også sagtens bage den julede drømmekage i en bradepande. Smagen er stadig skøn!

 

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.