Drømmekagemuffins med julekrydderier – Bageblanding

Prøv disse lækre drømmekagemuffins med julekrydderier. En skønt og julet twist af en klassiker, der næsten gør det svært at gå tilbage til den klassiske drømmekage.

Valsemøllen drømmekage kan laves på flere forskellige måder. Du kan lave den som muffins og tilsætte flere spændende ingredienser. Her har du et forslag til dejlige drømmekagemuffins med julekrydderier. Du kan også sagtens bage din drømmekage helt fra bunden, og blot tilføje julekrydderier samt hasselnødder og tranebær til din kokostopping.

Se opskrift
Drømmekagemuffins med julekrydderier

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 - 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekagemuffins med julekrydderier – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

6 - 8 stk.

Drømmekage:
Valsemøllen drømmekage
1 dl neutral olie
3 spsk. vand
2 æg
1 tsk. kanel
1 tsk. vanilje
½ tsk. ingefær
½ tsk. kardemomme
6-8 store muffinsforme

Kokostopping:
1 pose topping
100g smør
50g hasselnødder
50g tranebær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Følg anvisninger på bagsiden af drømmekagepakken.
  2. Tilsæt yderligere krydderier til kagedejen
  3. Tilsæt hakkede nødder, tranebær og smør til kokostoppingen.
  4. Bag i stedet drømmekagen i muffinsforme.
  5. Bag dine muffins ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 30-35 minutter.

Et godt tip: De lækre drømmekagemuffins med julekrydderier kan selvfølgelig bages hele året. Prøv dig frem med krydderierne, og bland fx kardemomme og vanilje i dejen for en sød, men knap så julet smag. Du kan også erstatte rosinder og hasselnødder med tranebær og mandler. Brug de smage som du synes er lækre. Du kan selvfølgelig også sagtens bage den julede drømmekage i en bradepande. Smagen er stadig skøn!

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.