Blåbærmuffins med fuldkorn

Disse skønne og smagfulde blåbærmuffins bliver revet væk hjemme hos Ditte Julie, når hun går i køkkenet og bager. Disse muffins er uden sukker og perfekte til både børn og barnlige sjæle der gerne vil have en snack der mætter.

Ditte Julie har leget med Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel og lavet lækre muffins, der ikke bare er søde men også fulde af fuldkorn. Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel er lys i farven som almindelig hvedemel, men samtidig rig på kostfibre som i almindelig fuldkornsmel, da alle skaldele bevares via en specieludviklet formalingsteknik.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15-20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 muffins

1 vaniljestang
200 g sukker eller Sukrin Gold
60 g blødt smør
180 g Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
2 æg, str. M/L
1,75 dl sødmælk
125 g friske blåbær
2 håndfuld Valsemøllen Økologiske Sesam

Sådan gør du

  1. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt vaniljekornene ud, og bland det med lidt af sukrinen.
  2. Kom smør, sukrin, vaniljesukrin, hvid hvede fuldkornsmel, bagepulver og salt op i en skål, og rør (gerne med en røremaskine eller el-mikser) det hele sammen ved lav hastighed. Det skal ligne små krummer.
  3. Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen. Hæld æggene op i en kande sammen med sødmælk.
  4. Når blandingen i skålen ligner små krummer hældes lidt af æggeblandingen op i skålen, imens der fortsat røres. Gør det gerne over 3 omgange og lad røremaskinen køre lidt mellem hver hældning.
  5. Fordel dejen i 12 muffinsforme (gerne en fast muffinsform med muffinspapir i). Kom ca. 4-5 friske blåbær i hver muffin og drys overfladen med sesam.
  6. Bag dem ved 190°C varmluft i ca. 15-20 minutter. Lad dem køle af i formen

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.