Blåbærmuffins med fuldkorn

Disse skønne og smagfulde blåbærmuffins bliver revet væk hjemme hos Ditte Julie, når hun går i køkkenet og bager. Disse muffins er uden sukker og perfekte til både børn og barnlige sjæle der gerne vil have en snack der mætter.

Ditte Julie har leget med Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel og lavet lækre muffins, der ikke bare er søde men også fulde af fuldkorn. Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel er lys i farven som almindelig hvedemel, men samtidig rig på kostfibre som i almindelig fuldkornsmel, da alle skaldele bevares via en specieludviklet formalingsteknik.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15-20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 muffins

1 vaniljestang
200 g sukker eller Sukrin Gold
60 g blødt smør
180 g Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
2 æg, str. M/L
1,75 dl sødmælk
125 g friske blåbær
2 håndfuld Valsemøllen Økologiske Sesam

Sådan gør du

  1. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt vaniljekornene ud, og bland det med lidt af sukrinen.
  2. Kom smør, sukrin, vaniljesukrin, hvid hvede fuldkornsmel, bagepulver og salt op i en skål, og rør (gerne med en røremaskine eller el-mikser) det hele sammen ved lav hastighed. Det skal ligne små krummer.
  3. Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen. Hæld æggene op i en kande sammen med sødmælk.
  4. Når blandingen i skålen ligner små krummer hældes lidt af æggeblandingen op i skålen, imens der fortsat røres. Gør det gerne over 3 omgange og lad røremaskinen køre lidt mellem hver hældning.
  5. Fordel dejen i 12 muffinsforme (gerne en fast muffinsform med muffinspapir i). Kom ca. 4-5 friske blåbær i hver muffin og drys overfladen med sesam.
  6. Bag dem ved 190°C varmluft i ca. 15-20 minutter. Lad dem køle af i formen

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.