Stenalderbrød

Stenalderbrød behøver hverken mel, æltning eller hævning. Til gengæld er det fyldt med masser af lækre frø, kerner og nødder

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 brød
  • 100 g Valsemøllen Økologiske Hørfrø
  • 100 g Valsemøllen Økologiske Græskarkerner
  • 100 g Valsemøllen Økologiske Sesamfrø
  • 100 g Valsemøllen Økologiske Solsikkekerner
  • 100 g mandler
  • 100 g hasselnødder
  • 5 æg
  • 1 dl raps olie
  • 2 tsk. salt

  1. Bland alle ingredienserne i en skål.
  2. Kom massen i en smurt rugbrødsform.
  3. Bag brødet 1 time ved 160 °C (forvarmet ovn).