Glutenfrie müsli småkager

Med denne opskrift får du lækre sprøde glutenfrie müsli småkager, som du kan bruge hvis du mangler nogle lækre snacks til enten madpakken eller til den søde tand. En opskrift der giver dig nogle lækre småkager som kan ligge i madpakken. Hvem vil ikke blive glad for småkager i madpakken?

En nem opskrift hvor du kan tage børne med i køkkenet og de kan være med til at lave småkager til deres madpakke. Prøv også opskriften på vores hjemmelavet glutenfrie müsli.

 

 

Se opskrift
Glutenfrie müsli småkager

Køkkentid
32 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 20 stk.

75 g blødt smør eller margarine
1½ dl sukker
3 dl (ca. 100 g)  Glutenfri Müsli
1 æg
1 spsk. Finax Glutenfri Melmix 
1 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland alle ingredienser til en dej.
  2. Læg dejen i små klatter på en plade med bagepapir
  3. Bag midt i ovnen ved 200ºC i ca. 5-7 min.
  4. Lad småkagerne køle af og løsn dem efterfølgende med en kniv.

Et godt tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.