Glutenfrie müsli småkager

Med denne opskrift får du lækre sprøde glutenfrie müsli småkager, som du kan bruge hvis du mangler nogle lækre snacks til enten madpakken eller til den søde tand. En opskrift der giver dig nogle lækre småkager som kan ligge i madpakken. Hvem vil ikke blive glad for småkager i madpakken?

En nem opskrift hvor du kan tage børne med i køkkenet og de kan være med til at lave småkager til deres madpakke. Prøv også opskriften på vores hjemmelavet glutenfrie müsli.

 

 

Se opskrift
Glutenfrie müsli småkager

Køkkentid
32 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 20 stk.

75 g blødt smør eller margarine
1½ dl sukker
3 dl (ca. 100 g)  Glutenfri Müsli
1 æg
1 spsk. Finax Glutenfri Melmix 
1 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland alle ingredienser til en dej.
  2. Læg dejen i små klatter på en plade med bagepapir
  3. Bag midt i ovnen ved 200ºC i ca. 5-7 min.
  4. Lad småkagerne køle af og løsn dem efterfølgende med en kniv.

Et godt tip: Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse for at holde dem sprøde.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.