Glutenfrie vafler

Vafler er en ægte klassiker, som mange elsker! Derfor får du her opskriften på glutenfrie vafler, der er nemme at lave, og som stadig smager skønt!

Hvis du har manglet en syndig opskrift på glutenfrie vafler, kan vi anbefale dig at prøve denne opskrift! Vaflerne kræver få ingredienser, og så smager de skønt med is, syltetøj eller flødeskum. Server dem som en nem dessert, eller nyd som en sød eftermiddagssnack.

Se opskrift
glutenfrie vafler

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie vafler: 4 ud af 5 baseret på 37 anmeldelser

Opskrift

8 stk.

100 g margarine
4,5 dl mælk eller vand
1 tsk. bagepulver
4 dl Finax Glutenfri Melmix
1 tsk. sukker
½ tsk. salt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt margarinen og tilsæt væsken. Varm til ca. 45ºC.
  2. Bland bagepulver og melmix. Pisk det ned i væsken til en jævn dej. Lad dejen stå i stuetemperatur i ca. 30 min.
  3. Bag i vaffeljern. Pensl jernet med smeltet margarine mellem hver bagning.
  4. Lad vaflerne køle af på en rist.

Et godt tip: Server eksempelvis dine vafler med brombærsyltetøj og flødeskum eller vaniljeis. Du kan også bruge Valsemøllen Glutenfri Grov Melmix til vaffeldejen, hvis du ønsker nogle grovere vaflet. Når du bruger grov melmix, skal du øge væskemængden til 5 dl.