Glutenfri æbletærte

Vores opskrift glutenfri æbletærte smager skønt, kræver få ingredienser og så er den nem at bage!

Hvem elsker ikke en lun æbletærte? Det gør vi i hvert fald. Og derfor synes vi ikke, at man skal snydes for lun æblekage når man ikke spiser gluten. Denne opskrift er bagt med Finax Glutenfri Melmix, der er en blanding af alle de bedste glutenfri meltyper. Sammen med margarine giver det tærten et skønt, sprødt låg.

Se opskrift
glutenfri æbletærte

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri æbletærte: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

1 kage

150 g margarine
240 g (ca. 4 dl) Finax Glutenfri Melmix
6-8 spsk. sukker
4-5 æbler
kanel
margarine til tærteformen

Server med vanilleis eller vanillecreme

Sådan gør du:

  1. Bland margarine, melblanding og sukker sammen til en jævn dej.
  2. Smør en tærteform med margarine.
  3. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Spred et lag af tynde æbleskiver i tærtebunden og drys med kanel og sukker – fortsæt med flere lag med resten af æblerne.
  4. Hæld dejen over æblerne og sørg for den er jævnt fordelt.
  5. Bag ved 225°C i 20-25 minutter. Efter ca. 10 minutters bagning lægges et stykke folie over tærten så toppen ikke bliver brændt.
  6. Serveres bedst med vanillieis eller vanilliecreme. Det er SÅ lækkert!

Et godt tip: Server den lune glutenfri æbletærte med vanillesovs eller vanilleis.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.