Glutenfri æbletærte

Vores opskrift glutenfri æbletærte smager skønt, kræver få ingredienser og så er den nem at bage!

Hvem elsker ikke en lun æbletærte? Det gør vi i hvert fald. Og derfor synes vi ikke, at man skal snydes for lun æblekage når man ikke spiser gluten. Denne opskrift er bagt med Finax Glutenfri Melmix, der er en blanding af alle de bedste glutenfri meltyper. Sammen med margarine giver det tærten et skønt, sprødt låg.

Se opskrift
glutenfri æbletærte

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri æbletærte: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

1 kage

150 g margarine
240 g (ca. 4 dl) Finax Glutenfri Melmix
6-8 spsk. sukker
4-5 æbler
kanel
margarine til tærteformen

Server med vanilleis eller vanillecreme

Sådan gør du:

  1. Bland margarine, melblanding og sukker sammen til en jævn dej.
  2. Smør en tærteform med margarine.
  3. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Spred et lag af tynde æbleskiver i tærtebunden og drys med kanel og sukker – fortsæt med flere lag med resten af æblerne.
  4. Hæld dejen over æblerne og sørg for den er jævnt fordelt.
  5. Bag ved 225°C i 20-25 minutter. Efter ca. 10 minutters bagning lægges et stykke folie over tærten så toppen ikke bliver brændt.
  6. Serveres bedst med vanillieis eller vanilliecreme. Det er SÅ lækkert!

Et godt tip: Server den lune glutenfri æbletærte med vanillesovs eller vanilleis.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.