Glutenfri æbletærte

Udsøgt glutenfri æbletærte

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 1 kage
 • 150 g margarine
 • 240 g (ca. 4 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
 • 6-8 spsk. sukker
 • 4-5 æbler
 • kanel
 • margarine til tærteformen
 • serveres med vanillieis eller vanilliecreme
 1. Bland margarine, melblanding og sukker sammen til en jævn dej.
 2. Smør en tærteform med margarine.
 3. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Spred et lag af tynde æbleskiver i tærtebunden og drys med kanel og sukker – fortsæt med flere lag med resten af æblerne.
 4. Hæld dejen over æblerne og sørg for den er jævnt fordelt.
 5. Bag ved 225°C i 20-25 minutter. Efter ca. 10 minutters bagning lægges et stykke folie over tærten så toppen ikke bliver brændt.
 6. Serveres bedst med vanillieis eller vanilliecreme. Det er SÅ lækkert!

Tip: Server med vanillesovs eller vanilleis.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.