Glutenfri æbletærte

Vores opskrift glutenfri æbletærte smager skønt, kræver få ingredienser og så er den nem at bage!

Hvem elsker ikke en lun æbletærte? Det gør vi i hvert fald. Og derfor synes vi ikke, at man skal snydes for lun æblekage når man ikke spiser gluten. Denne opskrift er bagt med Finax Glutenfri Melmix, der er en blanding af alle de bedste glutenfri meltyper. Sammen med margarine giver det tærten et skønt, sprødt låg.

Se opskrift
glutenfri æbletærte

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri æbletærte: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

1 kage

150 g margarine
240 g (ca. 4 dl) Finax Glutenfri Melmix
6-8 spsk. sukker
4-5 æbler
kanel
margarine til tærteformen

Server med vanilleis eller vanillecreme

Sådan gør du:

  1. Bland margarine, melblanding og sukker sammen til en jævn dej.
  2. Smør en tærteform med margarine.
  3. Skræl æblerne og skær dem i tynde skiver. Spred et lag af tynde æbleskiver i tærtebunden og drys med kanel og sukker – fortsæt med flere lag med resten af æblerne.
  4. Hæld dejen over æblerne og sørg for den er jævnt fordelt.
  5. Bag ved 225°C i 20-25 minutter. Efter ca. 10 minutters bagning lægges et stykke folie over tærten så toppen ikke bliver brændt.
  6. Serveres bedst med vanillieis eller vanilliecreme. Det er SÅ lækkert!

Et godt tip: Server den lune glutenfri æbletærte med vanillesovs eller vanilleis.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.