- Sæt ovnen på 175ºC. Smør en randform (1½ L) og strø lidt glutenfri melmix i.
- Smelt smør eller margarine og tilsæt vandet. Kog blandingen op.
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Tilsæt fintrevet citronskal.
- Tilsæt melmix og bagepulver. Hæld til sidst væsken i og rør forsigtigt til dejen er jævn.
- Hæld dejen i formen og bag kagen nederst i ovnen i ca. 30 min. Test med en strikkepind eller en smal kniv om den er færdig (der må ikke følge dej med op).
- Lad kagen køle af i formen nogle minutter inden den tages op.
Opskrift
- 50 g smør eller margarine
- 1 dl vand
- 2 æg
- 2 dl sukker
- Fintrevet skal af 1/2 økologisk citron
- 3 dl Finax Glutenfri Melmix (180 g)
- 2 tsk. bagepulver