Glutenfri sandkage med lemon

Nem og lækker glutenfri kage som alle vil kunne lide

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri sandkage med lemon: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 1 kage
  • 50 g smør eller margarine
  • 1 dl vand
  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • Fintrevet skal af 1/2 økologisk citron
  • 3 dl Finax Glutenfri Melmix (180 g)
  • 2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

  1. Sæt ovnen på 175ºC. Smør en randform (1½ L) og strø lidt glutenfri melmix i.
  2. Smelt smør eller margarine og tilsæt vandet. Kog blandingen op.
  3. Pisk æg og sukker luftigt.
  4. Tilsæt fintrevet citronskal.
  5. Tilsæt melmix og bagepulver. Hæld til sidst væsken i og rør forsigtigt til dejen er jævn.
  6. Hæld dejen i formen og bag kagen nederst i ovnen i ca. 30 min. Test med en strikkepind eller en smal kniv om den er færdig (der må ikke følge dej med op).
  7. Lad kagen køle af i formen nogle minutter inden den tages op.