Glutenfri kokoskager

Hurtig og nem opskrift på glutenfri kokoskager i muffin-forme – prøv det!

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri kokoskager: 2 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

25-30 stk.

150 g margarine
1 1/2 dl sukker
2 æg
1 dl Finax Glutenfri Melmix (60g)
1 tsk. bagepulver
125 g kokosmel
50 g hakkede nødder
50 g hakket mørk chokolade (eller 50 g rosiner)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200º C.
  2. Pisk margarine og sukker sammen til det er luftigt – tilsæt æg, bagepulver og melblanding.
  3. Bland kokos, nødder og chokolade eller rosiner i dejen og fordel den sammenrørte dej i muffin-formene. Bages midt i ovnen i 10-12 minutter.