Glutenfri tortillas

Lyst til et sjovt og lækkert aftensmåltid? Tortillas er det helt rigtige! Prøv denne opskrift på virkelig lækre glutenfri tortillas! Portionen giver nok til 4 pandekager.

Glutenfri tortillas er perfekt til dig, der skal undgå gluten i hverdagen. De er nemme at lave, og så vil vi vove at påstå, at de smager bedre end dem du køber. Fyld de friske pandekager med krydret kylling, stegt peberfrugt og sprød salat. Smør din tortilla med Valsemøllen Økologisk Hummus med Chili, for at give den lidt cremethed og spice.

Se opskrift
glutenfri Tortilla

Køkkentid
45 min

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri tortillas: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

til 4 tortillas

180 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 3 dl)
1 dl polenta
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
1,5 dl vand eller mælk

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt væsken.
  2. Ælt dejen smidig og lad den hvile i 15 min.
  3. Del dejen i 4 dele og rul hver del til en rund plade på et meldrysset bord.
  4. Bages på stegepande ved middel varme.

Et godt tip: De glutenfri tortillas kan fyldes på mange forskellige måder, eksempelvis: Server de varme tortillas med kyllingefileter stegte sammen med peberfrugt og løg og tilsat yoghurt naturel. Du kan også lægge krydret, stegt kødfars blandet med smuldret fetaost, oliven og rucola på tortillaerne. Rul dem sammen og læg dem i en ovnfast form, strø ost over og gratiner i ovnen.