Glutenfri tortillas

Lyst til et sjovt og lækkert aftensmåltid? Tortillas er det helt rigtige! Prøv denne opskrift på virkelig lækre glutenfri tortillas! Portionen giver nok til 4 pandekager.

Glutenfri tortillas er perfekt til dig, der skal undgå gluten i hverdagen. De er nemme at lave, og så vil vi vove at påstå, at de smager bedre end dem du køber. Fyld de friske pandekager med krydret kylling, stegt peberfrugt og sprød salat. Smør din tortilla med Valsemøllen Økologisk Hummus med Chili, for at give den lidt cremethed og spice.

Se opskrift
glutenfri Tortilla

Køkkentid
45 min

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri tortillas: 4 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

4 tortillas

180 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 3 dl)
1 dl polenta
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
1,5 dl vand eller mælk

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt væsken.
  2. Ælt dejen smidig og lad den hvile i 15 min.
  3. Del dejen i 4 dele og rul hver del til en rund plade på et meldrysset bord.
  4. Bages på stegepande ved middel varme.

Et godt tip: De glutenfri tortillas kan fyldes på mange forskellige måder, eksempelvis: Server de varme tortillas med kyllingefileter stegte sammen med peberfrugt og løg og tilsat yoghurt naturel. Du kan også lægge krydret, stegt kødfars blandet med smuldret fetaost, oliven og rucola på tortillaerne. Rul dem sammen og læg dem i en ovnfast form, strø ost over og gratiner i ovnen.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.