Hos Valsemøllen er den gode smag altafgørende. Derfor sætter stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 125 års erfaring i bagagen går vi forrest og tilbyder innovative og inspirerende fødevarer, der gør en forskel. Velbekomme.
Vores mølletraditioner og passion for dansk håndværk stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt. Vi startede ud med at levere kvalitetsmel til de danske bagerier, hvilket vi også gør i dag. Tilbage i 1920’erne begyndte vi også at levere produkter til de danske forbrugere under navnet Valsemøllen, og senere hen Finax. I dag er vi vendt tilbage til vores rødder og hedder Valsemøllen igen.
Valsemøllens hovedkontor og største mølle ligger stadig på havnen i Esbjerg, hvor det hele startede, men siden har vi også fået møller i Køge og Svendborg. I dag er vi ca. 130 medarbejdere, der blandt andet består af møllere, udviklingsbagere, laboranter, kontormedarbejdere, som sammen er bannerfører for den gode smag.
Møllen i Esbjerg ligger lige der, hvor den første mølle blev bygget i 1899. Den har en smuk placering på havnen i Esbjerg. Her producerer vi ca. 90.000 tons mel og kerner årligt.
I 1989 udvidede vi med møllen i Køge, hvor vi i dag producerer vi ca. 60.000 tons mel og havregryn årligt.
Siden 2007 har møllen i Svendborg været en del af Valsemøllen, og her producerer vi årligt 10.000 tons af de traditionsrige Gule Ærter ® og havregryn.
Dengang og nu – har interessen for mad og nysgerrighed efter hele tiden at udvikle nye spændende kvalitetsprodukter – altid været vores store passion. I over 100 år har vi været bannerfører for den gode smag og de gammeldags mølletraditioner. Det der startede som en produktion af mel har igennem årene udviklet sig til i dag også at inkludere specialmel, brødblandinger, kageblandinger, morgenmad, frø og kerner, samt et stort udvalg af glutenfri produkter.
Hos Valsemøllen er vi med hele vejen fra mark over mølle og hjem til dig. Langt størstedelen af vores produkter kommer fra korn, der er dyrket på danske marker, så turen fra mark over mølle hjem til dig er så kort som mulig. På den måde kan du være sikker på, at transporten udleder så lidt CO2 som muligt, og at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.
Vi vil være danskernes foretrukne brand og sortiment inden for vores område. Selvom vi har en lang historie, vil vi blive ved med at udvikle os og vores produkter med fokus på kvalitet, smag, naturlige ingredienser og ikke mindst gode madoplevelser.
Med kvalitet og ansvarlighed producerer vi produkter, som vi selv vil give til vores egne familier. Vi vil gøre kvalitet tilgængelig, tilbyde dansk producerede produkter, inspirere med nye produkter og spændende opskrifter og tage ansvar for fremtiden.
Langt de fleste af vores produkter er plantebaserede, og det vil de blive ved med at være. Danskerne er allerede gode til at spise korn i form af bl.a. havregryn og rugbrød, hvilket vi elsker, da der indeholder en masse gode mineraler, vitaminer og næring. Korn er derfor en vigtig del af kosten, især når den også er fuldkorn. Fuldkorn er nemlig godt for både krop og klima, og derfor har vi fokus på fuldkorn, når vi samarbejder med Fuldkornspartnerskabet.
til en samlet værdi af 3.000 kr.
Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.
Bag nemt med Airfryer
Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.
Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.
Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.
Konkurrencebetingelser
Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.) + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.