Klassiske pølsehorn

Hvis du også elsker de klassiske pølsehorn bagt med bløddej, har vi lavet en skøn opskrift til dig. De er nemme at bage, og så smager de skønt.

Vi må indrømme, at vi elsker de bløde, klassiske pølsehorn. Den bløde og saftige dej passer skønt til de saftige lidt salte pølser. Bag disse pølsehorn til hverdag og fest. Alle elsker den skønne snack, der kan spises af både store og små. Server dem til børnefødseldagen, i madpakken eller når turen går ud i det fri. De er nemlig både nemme at bage, og så er de gode at have med på farten.

Se opskrift
klassiske pølsehorn

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske pølsehorn: 3 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

20 stk.

25 g gær
2½ dl mælk (gerne sødmælk)
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
50 g smør (blød)
50 g sukker
10 g salt
1 æg
16 små el. 8 almindelige pølser
Ketchup

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter enten i hånden eller på mellemste hastighed på din køkkenmaskine til dejen er blank og lind.
  3. Lad dejen hæve hvile tildækket i 10 minutter. Del dejen i 2 og rul hvert dejstykke ud i en cirkel på ca. 30 cm i diameter. Skær hvert dejstykke i 8 trekanter.
  4. Smør den brede ende af hver trekant med ketchup, og læg en pølse ovenpå. Rul til pølsehorn, og sæt på en plade med bagepapir.
  5. Lad de klassiske pølsehorn hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
  6. Pensl pølsehornene med æg eller vand. Bag dem ved 220°C (varmluft 200°C)  i ca. 9-12 minutter, eller til de er gyldne.
  7. Lad pølsehornene køle af på en rist.

Et godt tip: De klassiske pølsehorn er bagt med en bløddej. Dejen kan også sagtens bruges til pizzasnegle eller små pizzaboller. Lav en stor portion dej, og fyld fryseren på med en masse små snack. Ønsker du bagværk med fuldkorn, har vi også skønne opskrifter på fx grove pølsehorn eller pølsehorn med fuldkorn og sesam.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.