Klassiske pølsehorn

Hvis du også elsker de klassiske pølsehorn bagt med bløddej, har vi lavet en skøn opskrift til dig. De er nemme at bage, og så smager de skønt.

Vi må indrømme, at vi elsker de bløde, klassiske pølsehorn. Den bløde og saftige dej passer skønt til de saftige lidt salte pølser. Bag disse pølsehorn til hverdag og fest. Alle elsker den skønne snack, der kan spises af både store og små. Server dem til børnefødseldagen, i madpakken eller når turen går ud i det fri. De er nemlig både nemme at bage, og så er de gode at have med på farten.

Se opskrift
klassiske pølsehorn

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 stk.

25 g gær
2½ dl mælk (gerne sødmælk)
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
50 g smør (blød)
50 g sukker
10 g salt
1 æg
16 små el. 8 almindelige pølser
Ketchup

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter enten i hånden eller på mellemste hastighed på din køkkenmaskine til dejen er blank og lind.
  3. Lad dejen hæve hvile tildækket i 10 minutter. Del dejen i 2 og rul hvert dejstykke ud i en cirkel på ca. 30 cm i diameter. Skær hvert dejstykke i 8 trekanter.
  4. Smør den brede ende af hver trekant med ketchup, og læg en pølse ovenpå. Rul til pølsehorn, og sæt på en plade med bagepapir.
  5. Lad de klassiske pølsehorn hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
  6. Pensl pølsehornene med æg eller vand. Bag dem ved 220°C (varmluft 200°C)  i ca. 9-12 minutter, eller til de er gyldne.
  7. Lad pølsehornene køle af på en rist.

Et godt tip: De klassiske pølsehorn er bagt med en bløddej. Dejen kan også sagtens bruges til pizzasnegle eller små pizzaboller. Lav en stor portion dej, og fyld fryseren på med en masse små snack. Ønsker du bagværk med fuldkorn, har vi også skønne opskrifter på fx grove pølsehorn eller pølsehorn med fuldkorn og sesam.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med masser af velsmag og inspiration direkte i dine mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 17. september, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.