Klassiske pølsehorn

Hvis du også elsker de klassiske pølsehorn bagt med bløddej, har vi lavet en skøn opskrift til dig. De er nemme at bage, og så smager de skønt.

Vi må indrømme, at vi elsker de bløde, klassiske pølsehorn. Den bløde og saftige dej passer skønt til de saftige lidt salte pølser. Bag disse pølsehorn til hverdag og fest. Alle elsker den skønne snack, der kan spises af både store og små. Server dem til børnefødseldagen, i madpakken eller når turen går ud i det fri. De er nemlig både nemme at bage, og så er de gode at have med på farten.

Se opskrift
klassiske pølsehorn

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske pølsehorn: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

20 stk.

25 g gær
2½ dl mælk (gerne sødmælk)
500 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
50 g smør (blød)
50 g sukker
10 g salt
1 æg
16 små el. 8 almindelige pølser
Ketchup

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter enten i hånden eller på mellemste hastighed på din køkkenmaskine til dejen er blank og lind.
  3. Lad dejen hæve hvile tildækket i 10 minutter. Del dejen i 2 og rul hvert dejstykke ud i en cirkel på ca. 30 cm i diameter. Skær hvert dejstykke i 8 trekanter.
  4. Smør den brede ende af hver trekant med ketchup, og læg en pølse ovenpå. Rul til pølsehorn, og sæt på en plade med bagepapir.
  5. Lad de klassiske pølsehorn hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
  6. Pensl pølsehornene med æg eller vand. Bag dem ved 220°C (varmluft 200°C)  i ca. 9-12 minutter, eller til de er gyldne.
  7. Lad pølsehornene køle af på en rist.

Et godt tip: De klassiske pølsehorn er bagt med en bløddej. Dejen kan også sagtens bruges til pizzasnegle eller små pizzaboller. Lav en stor portion dej, og fyld fryseren på med en masse små snack. Ønsker du bagværk med fuldkorn, har vi også skønne opskrifter på fx grove pølsehorn eller pølsehorn med fuldkorn og sesam.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.