Grove pølsehorn

Nemme pølsehorn med masser af smag bagt med fuldkornshvedemel. Perfekte i madpakken eller til den lille sult.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove pølsehorn: 3 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 16 pølsehorn

Børnenes favorit! Lækre og nem opskrift på pølsehorn bagt med fuldkornshvedemel. God i madpakken eller til den lille sult. Kan fryses ned, så lav bare en stor portion.

Fremgangsmåde:

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt lun mælk (ca. 30°C).
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, på nær hvedemel, og rør sammen. Kom herefter hvedemelet i lidt ad gangen.
  3. Ælt dejen godt, til den er glat og elastisk.
  4. Lad dejen hæve tildækket med et fugtigt viskestykke i 15 minutter.
  5. Slå dejen sammen, og del den i 2 lige store stykker.
  6. Form de 2 stykker dej lidt runde, og lad dem hvile i 5-10 minutter.
  7. Rul dejen ud som en pizza, ca. 35 cm i diameter, og lad den hvile lidt.
  8. Del hver pizza i 8 slices, og halver de 8 pølser, så du har 16 stykker. Kom lidt ketchup på den del, der er bredest, og læg en pølse på.
  9. Pak pølsen ind ved at rulle dejen sammen. Læg pølsehornene på bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i ca. 45 minutter.
  10. Pensl pølsehornene med vand eller æg, og bag dem ved 200˚C (varmluft 180°C) i ca. 15 minutter.
+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.