Grove pølsehorn

Nemme grove pølsehorn med masser af smag. De er bagt med fuldkornshvedemel, så de mætter i længere tid. Perfekte i madpakken eller til den lille sult.

Grove pølsehorn er børnenes favorit! Opskriften er lækker og nem, så alle kan lave dem. Pølsehornene bagt med fuldkornshvedemel, der skaber en god mæthedsfornemmelse. De er gode i madpakken eller som snack, når sulten melder sig. Pølsehornene kan fryses ned, så lav endelig en stor portion.

Se opskrift
grove pølsehorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove pølsehorn: 3 ud af 5 baseret på 33 anmeldelser

Opskrift

16 pølsehorn

25 g gær
2½ dl lunkent vand (ca. 30 C)
1 æg (stuetemperatur)
40 g sukker
5 g salt
100 g smør (blødt)
200 g Valsemøllen Dansk Fuldkornshvedemel
400 g Valsemøllen Dansk Hvedemel eller Valsemøllen Øko Manitoba Hvedemel
8 pølser
Ketchup

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør sammen.
  3. Ælt dejen godt ved middelhastighed på røremaskine i ca. 12 min., til dejen er glat og elastisk.
  4. Del dejen i 2 lige store stykker. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad dem hvile i 5-10 minutter tildækket med fugtig viskestykke.
  5. Rul eller tryk dejen ud til en cirkel på ca. 30 cm i diameter.
  6. Del hvert dejstykke i 8 slices, og halver de 8 pølser, så du har 16 stykker. Kom lidt ketchup på den del, der er bredest, og læg en pølse på.
  7. Pak pølsen ind ved at rulle dejen sammen. Læg pølsehornene på bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i 30 minutter.
  8. Pensl pølsehornene med vand eller æg, og bag dem ved 230˚C (varmluft 210°C) i ca. 10 minutter.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.