Grove pølsehorn

Nemme grove pølsehorn med masser af smag. De er bagt med fuldkornshvedemel, så de mætter i længere tid. Perfekte i madpakken eller til den lille sult.

Grove pølsehorn er børnenes favorit! Opskriften er lækker og nem, så alle kan lave dem. Pølsehornene bagt med fuldkornshvedemel, der skaber en god mæthedsfornemmelse. De er gode i madpakken eller som snack, når sulten melder sig. Pølsehornene kan fryses ned, så lav endelig en stor portion.

Se opskrift
grove pølsehorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grove pølsehorn: 3 ud af 5 baseret på 28 anmeldelser

Opskrift

16 pølsehorn

25 g gær
2½ dl lunkent vand (ca. 30 C)
1 æg (stuetemperatur)
40 g sukker
5 g salt
100 g smør (blødt)
200 g Valsemøllen Dansk Fuldkornshvedemel
400 g Valsemøllen Dansk Hvedemel eller Valsemøllen Øko Manitoba Hvedemel
8 pølser
Ketchup

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør sammen.
  3. Ælt dejen godt ved middelhastighed på røremaskine i ca. 12 min., til dejen er glat og elastisk.
  4. Del dejen i 2 lige store stykker. Form de 2 stykker dej lidt runde og lad dem hvile i 5-10 minutter tildækket med fugtig viskestykke.
  5. Rul eller tryk dejen ud til en cirkel på ca. 30 cm i diameter.
  6. Del hvert dejstykke i 8 slices, og halver de 8 pølser, så du har 16 stykker. Kom lidt ketchup på den del, der er bredest, og læg en pølse på.
  7. Pak pølsen ind ved at rulle dejen sammen. Læg pølsehornene på bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i 30 minutter.
  8. Pensl pølsehornene med vand eller æg, og bag dem ved 230˚C (varmluft 210°C) i ca. 10 minutter.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.