Overnight grød med quinoa – Glutenfri

Nem overnight grød med quinoa, havregryn og chiafrø, serveret med friske bær, skyr og nødder. En grød der giver en god og mættende start på dagen.

Der er mange udgaver af en overnight grød, denne udgave er med quinoa, havregryn og chiafrø, og udviklet er dygtige madblogger Maria Vestergaard. En overnight grød er en kold grød, der trækker natten over. Det giver en nem og mættende morgenmad næste morgen. Den er nem at have med på farten, eller perfekt til når morgenen skal gå lidt stærkt. Når grøden har trukket, toppes den med frisk frugt eller bær, skyr og ristede nødder.

Se opskrift
overnight grød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
På køl natten over


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Overnight grød med quinoa – Glutenfri: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Aftenen før koges quinoa med vand og salt i ca. 15 minutter, til kernerne er blevet bløde og al vandet er fordampet.
  2. Den kogte quinoa blandes med havregryn, chiafrø, mælk og most banan.
  3. Grødblandingen stilles på køl natten over i et tætsluttet bæger.
  4. Næste morgen serveres grøden med frisk frugt, nødder og skyr.

Et godt tip: Mangler du inspiration til flere typer af kold grød? Det er altid skønt at have en grød klar i køleskabet. Prøv fx en klassisk chiagrød, en kold grød med æble lavet på havregrødsrester eller hvad med en powergrød med spiret quinoa? Find en masse inspiration til en sund og mættende morgenmad i vores opskriftsunivers her.

Quinoagrød med chiafrø Quinoagrød

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.