Glutenfri chokolademuffins

Disse super-lækre glutenfrie chokolademuffins bliver et sikkert hit hos alle. Følg blot opskriften her fra Valsemøllen og bag dine egne lækre glutenfri chokolademuffins!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri chokolademuffins: 3 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til ca. 15 stk.
  1. Sæt ovnen på 175ºC.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Tilsæt de tørre ingredienserne og det afkølede fedtstof.
  4. Bland til en jævn dej og fordel den i muffinsforme.
  5. Bages midt i ovnen ca. 20 min. – de skal være bløde indeni.
  6. Lad dem køle af og si flormelis over.

Dekoration: Flormelis

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.