Glutenfri peberkagemuffins

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 20 stk.
  • 180 g (ca 3 dl.) Finax Glutenfri Melmix
  • 2 dl sukker
  • 175 g margarine, smeltet
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 3 tsk. brunkagekrydderi
  • 2 tsk. bagepulver

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland de tørre ingredienser og rør dem ned i æggemassen.
  3. Rør mælken i og tilsæt til sidst det smeltede fedtstof. Rør til en glat og jævn dej.
  4. Fordel dejen i muffinsforme, 15 store eller 20 små. Formene skal være 2/3 fulde.
  5. Bag i midten af ovnen ved 175°C i 20-25 min.

Tip: Du får nogle rigtig flotte, gule muffins, hvis du bytter brunkagekrydderiet ud med 0,5 g safran (1 brev). Drys gerne lidt flormelis over de færdige muffins.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.