Quinoasalat med melon og feta

Quinoa smager fantastisk i salat og giver god mæthed. Denne quinoasalat er her tilberedt med vandmelon, ærteskud og fetaost.

Maria Vestergaard har været i køkkenet og kreeret denne lækre og friske forårs-salat med quinoa,  serveret med Valsemøllen koldhævede fuldkornsboller. Quinoasalat er nemt at lave og du kan varierer som du har lyst til, derudover er quinoa naturligt glutenfri og samtidig en god kilde til protein. Du kan bruge Valsemøllen Økologiske Quinoa som tilbehør à la løse ris, i supper, til grød, postejer, gryderetter, salater og bagværk.

Se opskrift
quinoasalat

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 portioner

100 g Valsemøllen Økologiske Quinoa 
2 dl vand
1 tsk. salt

Fyld
¼ vandmelon
1 bundt ærteskud
100 g feta ost
10 mynteblade
1 forårsløg
saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Skyl quinoaen og kom dem i kogende vand tilsat salt.
  2. Kog quinoaen i en gryde med vand, olie og salt i ca. 20 minutter eller til al vandet er fordampet og kernerne blevet bløde.
  3. Lad de kogte quinoa køle helt af inden de vendes i salaten.
  4. Del vandmelonen i både og skær skallen fra, og det røde frugtkød  i små mundrette tern.
  5. Skyld ærteskudene i koldt vand og tør dem i et klæde efterfølgende.
  6. Hak mynte og forårsløg fint.
  7. Bland quinoa, ærteskud , forårsløg og mynte sammen i en stor skål og vend det sammen med salt og citronsaft.
  8. Drys med knust fetaost.

quinoasalat

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.