Økologiske koldhævede fuldkornsboller – Bageblanding

Valsemøllens økologiske koldhævede fuldkornsboller er nemme at lave. Det er bare at blande posens indhold, vente og bage.

Økologiske knasende chiafrø og en fyldig speltsurdej. Det er, hvad der danner basen for disse lækre økologiske koldhævede fuldkornsboller. De er fyldt med fuldkorn og masser af kærlighed til de økologiske råvarer. De er perfekte til kaffen, som madpakkebrød eller morgenmad. Hvis du ligesom os, også er vild med de nemme løsninger, kan du blive inspireret, og se vores andre bageblandinger her »

Se opskrift
Valsemøllen ØKO fuldkornsboller (5)

Køkkentid
10 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske koldhævede fuldkornsboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

18 boller

7 dl. vand (lidt koldere end lunkent)
1 brev Valsemøllen tørgær (svarer til 25 g frisk gær)
1 ps. Valsemøllen øko koldhævede fuldkornsboller

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5 til 10 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer
    (maksimum 24 timer).
  4. Form 18 boller med en ske eller fugtig hånd og sæt dem direkte på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 220°C (varmluft 200°C) bag på midterste rille i ca. 20 minutter.
  6. Nyd dine økologiske koldhævede fuldkornsboller lune med smør.

Et godt tip: Selvom det hedder økologiske koldhævede fuldkornsboller, kan du også springe koldhævningen over, hvis tiden er knap. Følg ovenstående opskrift, men brug i stedet 2 breve Valsemøllen Tørgær eller 50 g frisk gær og lad dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. De færdigbagte boller bliver lidt mildere i smagen, men smager stadig skønt.

fremgangsmåde fuldkornsboller

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.