Økologiske koldhævede fuldkornsboller – Bageblanding

Valsemøllens økologiske koldhævede fuldkornsboller er nemme at lave. Det er bare at blande posens indhold, vente og bage.

Økologiske knasende chiafrø og en fyldig speltsurdej. Det er, hvad der danner basen for disse lækre økologiske koldhævede fuldkornsboller. De er fyldt med fuldkorn og masser af kærlighed til de økologiske råvarer. De er perfekte til kaffen, som madpakkebrød eller morgenmad. Hvis du ligesom os, også er vild med de nemme løsninger, kan du blive inspireret, og se vores andre bageblandinger her »

Se opskrift
Valsemøllen ØKO fuldkornsboller (5)

Køkkentid
10 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

18 boller

7 dl. vand (lidt koldere end lunkent)
1 brev Valsemøllen tørgær (svarer til 25 g frisk gær)
1 ps. Valsemøllen øko koldhævede fuldkornsboller

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5 til 10 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer
    (maksimum 24 timer).
  4. Form 18 boller med en ske eller fugtig hånd og sæt dem direkte på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i 30 minutter.
  5. Forvarm ovnen til 220°C (varmluft 200°C) bag på midterste rille i ca. 20 minutter.
  6. Nyd dine økologiske koldhævede fuldkornsboller lune med smør.

Et godt tip: Selvom det hedder økologiske koldhævede fuldkornsboller, kan du også springe koldhævningen over, hvis tiden er knap. Følg ovenstående opskrift, men brug i stedet 2 breve Valsemøllen Tørgær eller 50 g frisk gær og lad dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. De færdigbagte boller bliver lidt mildere i smagen, men smager stadig skønt.

fremgangsmåde fuldkornsboller

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.