Glutenfri æblekage med sprød crumble

En glutenfri æblekage går man aldrig galt i byen med. Den er nem at bage, og så kan de fleste spise den. Bag den som lækker dessert eller til eftermiddagskaffen.

Elsker du også en god, sprød crumble? Vores glutenfri æblekage er toppet med en lækker crumble lavet med muesli. Den er super nemt at bage, og kræver få ingredienser. Du kan også sagtens blande lidt kanel i, hvis du elsker den kombination. Den saftige æblekage vil blive elsket af store som små, og kan spises af alle. Server kagen lun med en klat vaniljeis eller flødeskum. Det gør den mere dessert-agtig. Skal det være enkelt, kan du også sagtens servere kagen, som den er. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift
glutenfri æblekage

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri æblekage med sprød crumble: 4 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8 portioner

2 æg
2 dl sukker
2 dl Finax Glutenfri Melmix (120 g)
1 tsk. bagepulver
1,5 dl Glutenfri frugtmüsli eller havregryn
50 g smør eller margarine
2 spsk. farin
2 æbler, skrællede og skåret i både

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland melmix og bagepulver og hæld det i æggemassen.
  3. Hæld dejen i en smurt form – ca. 24 cm i diameter.
  4. Fordel æblebådene i dejen og strø müslien over. Høvl fedtstoffet og læg det over æblerne. Drys med farin.
  5. Bages nederst i ovnen ved 180ºC i ca. 30 min.
  6. Server den lune kage med vaniljeis, flødeskum eller vaniljesovs.

Et godt tip: Mangler du inspiration til flere nemme glutenfrie desserter? Så prøv vores glutenfrie jordbærkage med lækker vaniljecreme eller hvad med en glutenfri rabarbertærte med marengs. Skal det være en anden klassiker, kan du også servere lækre glutenfrie brownie, der altid er et hit. Hvis du vil blive klogere på den glutenfri bagning, og lære hvordan du får succes med din glutenfri bagning, kan du finde en masse inspiration i vores bageskole.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.