Glutenfri æblekage med sprød crumble

En glutenfri æblekage går man aldrig galt i byen med. Den er nem at bage, og så kan de fleste spise den. Bag den som lækker dessert eller til eftermiddagskaffen.

Elsker du også en god, sprød crumble? Vores glutenfri æblekage er toppet med en lækker crumble lavet med muesli. Den er super nemt at bage, og kræver få ingredienser. Du kan også sagtens blande lidt kanel i, hvis du elsker den kombination. Den saftige æblekage vil blive elsket af store som små, og kan spises af alle. Server kagen lun med en klat vaniljeis eller flødeskum. Det gør den mere dessert-agtig. Skal det være enkelt, kan du også sagtens servere kagen, som den er. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift
glutenfri æblekage

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri æblekage med sprød crumble: 4 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Opskrift

1 kage ca. 8 portioner

2 æg
2 dl sukker
2 dl Finax Glutenfri Melmix (120 g)
1 tsk. bagepulver
1,5 dl Glutenfri frugtmüsli eller havregryn
50 g smør eller margarine
2 spsk. farin
2 æbler, skrællede og skåret i både

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Bland melmix og bagepulver og hæld det i æggemassen.
  3. Hæld dejen i en smurt form – ca. 24 cm i diameter.
  4. Fordel æblebådene i dejen og strø müslien over. Høvl fedtstoffet og læg det over æblerne. Drys med farin.
  5. Bages nederst i ovnen ved 180ºC i ca. 30 min.
  6. Server den lune kage med vaniljeis, flødeskum eller vaniljesovs.

Et godt tip: Mangler du inspiration til flere nemme glutenfrie desserter? Så prøv vores glutenfrie jordbærkage med lækker vaniljecreme eller hvad med en glutenfri rabarbertærte med marengs. Skal det være en anden klassiker, kan du også servere lækre glutenfrie brownie, der altid er et hit. Hvis du vil blive klogere på den glutenfri bagning, og lære hvordan du får succes med din glutenfri bagning, kan du finde en masse inspiration i vores bageskole.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.