Glutenfri havreboller med gulerod

Hvis det skal glutenfrit bagværk på morgenbordet, er disse saftige glutenfri havreboller med gulerod et godt bud. De er nemme at bage, og så smager de skønt!

Hvem siger, at glutenfri bagning skal være svært? I hvert fald ikke os! Opskriften på de glutenfri havreboller er nem at gå til og kræver blot, at du har Finax Glutenfri Melmix og loppefrøskaller også kaldet psyllium. Det gør din glutenfri bagning til en leg, og er med til at sikre dig et godt resultat. Rigtig god glutenfri bagelyst!

Se opskrift
glutenfri havreboller

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri havreboller med gulerod: 4 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser

Opskrift

15 boller

3 dl vand, fingervarmt
50 g gær eller 17 g tørgær
2 spsk. rapsolie
2-3 tsk. salt
2 spsk. Psyllium
1 spsk. sirup
1 dl kvark
1-2 dl revet gulerod
2 dl glutenfri havregryn
550 g (ca. 8 dl) Finax Glutenfri Melmix
Solsikkekerner og græskarkerner til drys

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt Psyllium og lad blandingen trække i 10 min.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne (gem ca. 50 g melmix til at drysse på bordet) og ælt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  3. Lad dejen hvile i skålen i ca. 10 min., dækket med et viskestykke.
  4. Strø lidt melmix på bordet. Form dejen til en pølse – 8-10 cm i diameter. Del pølsen i 15 stykker og form dem til boller.
  5. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, dæk med et viskestykke og lad dem efterhæve i ca. 40 min.
  6. Pensl med sammenpisket æg og drys med havregryn eller frø.
  7. Bages midt i ovnen ved 225ºC i ca. 15 min.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.