Vi har et godt og stort sortiment af glutenfrie opskrifter – også når det kommer til lækkert glutenfrit brød og glutenfrie boller. Hemmeligheden bag et godt glutenfrit brød, eller glutenfrie boller, er at de netop ikke skal smage glutenfrie. Du skal have den samme fornemmelse af lækkert luftigt bagværk, når du bager med en af vores glutenfrie opskrifter, som du gør, når du bruger vores almindelige opskrifter – det er succeskriteriet for os. Derfor bliver vi ved med at udvikle på vores sortiment af glutenfrie produkter, som vores gode glutenfrie melmix, og fortsætter med at teste vores glutenfrie opskrifter, til vi er tilfredse – så du bliver tilfreds.
Det spørgsmål har vi fået stillet mange gange. Svaret er ja. Vi kontrollerer grundigt indholdet i alle vores glutenfrie produkter, så du kan være helt sikker på, at du kan bage både glutenfrit brød og glutenfrie boller. Vores sortiment spænder bredt, fra både tilpassede og helt naturlige glutenfrie produkter. Derudover er vores opskrifter nemme at gå til. De er tilpasset således, at selv den mest uerfarne bager kan få succes med sine glutenfrie boller eller glutenfrit brød, der både smager og mætter.
Læs mere
Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:
Dansk håndværk og stolte mølletraditioner
Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.