Glutenfri bagels

Bag lækre glutenfri bagels med Finax Melmix. Med Finax kan du bage en masse gode glutenfri opskrifter.

Server dine glutenfri bagels til en god frokost. Se flere glutenfrie opskrifter, her.  

Se opskrift
Glutenfri bagels

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri bagels: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

ca. 12 stykker

5 dl vand, fingervarmt
50 g gær
1,5 spsk. Psyllium (FiberHusk)
0,5 dl eller 70 g lys sirup
2 spsk. olie
2-3 tsk. salt
700 g Finax Glutenfri Melmix
Evt. sesamfrø til drys

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gær og Valsemøllen Psyllium i vandet og lad det trække i ca. 10 min.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser, men gem lidt melmix til at drysse på bordet.
  3. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  4. Lad dejen hvile i skålen i ca. 20 min., dækket med et viskestykke.
  5. Del dejen i 12 stykker på et meldrysset bord. Rul dem til pølser (ca. 2 cm tykke) og sæt enderne sammen så de bliver til ringe.
  6. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve under et viskestykke i ca. 30 min.
  7. Kog en stor gryde med vand. Kog hver bagel i vandet i ca. 1 min. på hver side. Læg dem på pladen igen og drys evt. med sesamfrø.
  8. Bages midt i en forvarmet ovn ved 225ºC i ca. 20 min.
  9. Lad dem køle af på en rist.

Et godt tip: lav en større portion så du kan fryse dem ned så du altid har nogle klar til frokosten.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.