Glutenfri havrebolle med rosiner

Lækkert og sundt på samme tid! Giver ca. 8 boller

Se opskrift

Køkkentid
35 min

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri havrebolle med rosiner: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

ca. 16 stykker

5,5 dl mælk
2 spsk. Psyllium
4 dl havregryn
50 g gær eller 17 g tørgær
2 dl rosiner
2 spsk. olie
3 tsk. salt
2 spsk. (ca. 40 g) mørk sirup
0,5 dl Valsemøllen økologiske græskarkerner
600 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 10 dl, gem ca. 0,5 dl til at drysse på bordet)

Sådan gør du

  1. Bland Psyllium og mælk og lad det trække ca. 10 min.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  3. Lad dejen hvile i skålen i ca.10 min., dækket med et viskestykke.
  4. Strø melmix på bordet og del dejen i to dele.
  5. Rul hver del til en ca. 7 cm tyk pølse, tryk den flad og del den i 8 stykker med en kniv.
  6. Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir, spray eller pensl dem med vand og drys dem med havregryn.
  7. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve i 45 min. Sæt ovnen på 225ºC.
  8. Spray eller pensl dem med vand igen og bag dem midt i ovnen i ca. 10-12 min.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.