Glutenfri havrebolle med rosiner

Lækkert og sundt på samme tid! Giver ca. 8 boller

Se opskrift

Køkkentid
35 min

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri havrebolle med rosiner: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

ca. 16 stykker

5,5 dl mælk
2 spsk. Psyllium
4 dl havregryn
50 g gær eller 17 g tørgær
2 dl rosiner
2 spsk. olie
3 tsk. salt
2 spsk. (ca. 40 g) mørk sirup
0,5 dl Valsemøllen økologiske græskarkerner
600 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 10 dl, gem ca. 0,5 dl til at drysse på bordet)

Sådan gør du

  1. Bland Psyllium og mælk og lad det trække ca. 10 min.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  3. Lad dejen hvile i skålen i ca.10 min., dækket med et viskestykke.
  4. Strø melmix på bordet og del dejen i to dele.
  5. Rul hver del til en ca. 7 cm tyk pølse, tryk den flad og del den i 8 stykker med en kniv.
  6. Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir, spray eller pensl dem med vand og drys dem med havregryn.
  7. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve i 45 min. Sæt ovnen på 225ºC.
  8. Spray eller pensl dem med vand igen og bag dem midt i ovnen i ca. 10-12 min.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.