Glutenfrie små hindbærtærter

Lækre glutenfrie hindbærtærter – et festligt indslag ved enhver lejlighed!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 20 - 25 stk.
  • 250 g smør eller margarine (stuetemperatur)
  • ½ dl. mælk
  • 1,5 dl fint sukker
  • 400 g (6-7 dl) Finax Glutenfri Mel mix eller Finax Lav protein melmix
  • 2 tsk. vanilliesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 50 hindbær friske eller optøet frost hinbær

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 175º C.
  2. Bland smør og sukker sammen.
  3. Tilsæt alle øvrige ingredienser og rør godt sammen til en jævn dej.
  4. Fordel dejen i små muffinsforme og lav en fordybning i midten af hver.
  5. Læg lidt hindbær i fordybningen i hver muffins
  6. Bag i midten af ovnen i ca. 15 minutter.
+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.