Glutenfrie små hindbærtærter

Lækre glutenfrie hindbærtærter – et festligt indslag ved enhver lejlighed!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 20 - 25 stk.
  • 250 g smør eller margarine (stuetemperatur)
  • ½ dl. mælk
  • 1,5 dl fint sukker
  • 400 g (6-7 dl) Finax Glutenfri Mel mix eller Finax Lav protein melmix
  • 2 tsk. vanilliesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 50 hindbær friske eller optøet frost hinbær

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 175º C.
  2. Bland smør og sukker sammen.
  3. Tilsæt alle øvrige ingredienser og rør godt sammen til en jævn dej.
  4. Fordel dejen i små muffinsforme og lav en fordybning i midten af hver.
  5. Læg lidt hindbær i fordybningen i hver muffins
  6. Bag i midten af ovnen i ca. 15 minutter.