Glutenfri baguette

Et friskt og sprødt baguette passer perfekt til alle dagens måltider, såvel som til festlige lejligheder!

Bag sprøde, glutenfri baguette, når du gerne vil undgå gluten, men ikke vil undvære brød. Opskriften giver 4 brød, og der er derfor masser – også til fryseren. Brødene er nemme at bage med vores glutenfri melblandinger. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri baguette: 3 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

4 baguetter

4 dl vand
25 g gær
1 spsk. Psyllium
25 g madolie
2 tsk salt
500 g Finax Glutenfri Melmix

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål, og tilsæt det fingervarme vand.
  2. Tilsæt Psyllium, og rør, til gæren er opløst. Lad dejen hæve i ca. 10 minutter.
  3. Tilsæt olie og salt, og rør igen.
  4. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
  5. Ælt dejen i maskine i ca. 5 minutter.
  6. Slå dejen ned på et bord, hvorpå der er strøet melmix.
  7. Del dejen i 4 lige store stykker.
  8. Form dejstykkerne til baguetter, og læg dem på en plade, som er beklædt med bagepapir.
  9. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve i ca. 45 minutter.
  10. Indstil ovnen på 250ºC, og stil et vandfad i bunden af den.
  11. Stænk de færdighævede brød let med vand, og lav nogle diagonale snit i hvert brød med en skarp kniv.
  12. Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter.
  13. Tag vandfadet ud, og sænkt temperaturen til 200ºC. Bag i 10 minutter mere.
  14. Tag brødene ud, og lad dem køle af på en rist uden noget over sig.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.