Glutenfri baguette

Et friskt og sprødt baguette passer perfekt til alle dagens måltider, såvel som til festlige lejligheder!

Bag sprøde, glutenfri baguette, når du gerne vil undgå gluten, men ikke vil undvære brød. Opskriften giver 4 brød, og der er derfor masser – også til fryseren. Brødene er nemme at bage med vores glutenfri melblandinger. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri baguette: 3 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

4 baguetter

4 dl vand
25 g gær
1 spsk. Psyllium
25 g madolie
2 tsk salt
500 g Finax Glutenfri Melmix

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål, og tilsæt det fingervarme vand.
  2. Tilsæt Psyllium, og rør, til gæren er opløst. Lad dejen hæve i ca. 10 minutter.
  3. Tilsæt olie og salt, og rør igen.
  4. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
  5. Ælt dejen i maskine i ca. 5 minutter.
  6. Slå dejen ned på et bord, hvorpå der er strøet melmix.
  7. Del dejen i 4 lige store stykker.
  8. Form dejstykkerne til baguetter, og læg dem på en plade, som er beklædt med bagepapir.
  9. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve i ca. 45 minutter.
  10. Indstil ovnen på 250ºC, og stil et vandfad i bunden af den.
  11. Stænk de færdighævede brød let med vand, og lav nogle diagonale snit i hvert brød med en skarp kniv.
  12. Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter.
  13. Tag vandfadet ud, og sænkt temperaturen til 200ºC. Bag i 10 minutter mere.
  14. Tag brødene ud, og lad dem køle af på en rist uden noget over sig.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.