Glutenfri baguette

Et friskt og sprødt baguette passer perfekt til alle dagens måltider, såvel som til festlige lejligheder!

Bag sprøde, glutenfri baguette, når du gerne vil undgå gluten, men ikke vil undvære brød. Opskriften giver 4 brød, og der er derfor masser – også til fryseren. Brødene er nemme at bage med vores glutenfri melblandinger. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri baguette: 3 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser

Opskrift

4 baguetter

4 dl vand
25 g gær
1 spsk. Psyllium
25 g madolie
2 tsk salt
500 g Finax Glutenfri Melmix

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål, og tilsæt det fingervarme vand.
  2. Tilsæt Psyllium, og rør, til gæren er opløst. Lad dejen hæve i ca. 10 minutter.
  3. Tilsæt olie og salt, og rør igen.
  4. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
  5. Ælt dejen i maskine i ca. 5 minutter.
  6. Slå dejen ned på et bord, hvorpå der er strøet melmix.
  7. Del dejen i 4 lige store stykker.
  8. Form dejstykkerne til baguetter, og læg dem på en plade, som er beklædt med bagepapir.
  9. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve i ca. 45 minutter.
  10. Indstil ovnen på 250ºC, og stil et vandfad i bunden af den.
  11. Stænk de færdighævede brød let med vand, og lav nogle diagonale snit i hvert brød med en skarp kniv.
  12. Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter.
  13. Tag vandfadet ud, og sænkt temperaturen til 200ºC. Bag i 10 minutter mere.
  14. Tag brødene ud, og lad dem køle af på en rist uden noget over sig.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.