Glutenfri baguette

Et friskt og sprødt baguette passer perfekt til alle dagens måltider, såvel som til festlige lejligheder!

Bag sprøde, glutenfri baguette, når du gerne vil undgå gluten, men ikke vil undvære brød. Opskriften giver 4 brød, og der er derfor masser – også til fryseren. Brødene er nemme at bage med vores glutenfri melblandinger. God glutenfri bagelyst!

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri baguette: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 baguetter

4 dl vand
25 g gær
1 spsk. Psyllium
25 g madolie
2 tsk salt
500 g Finax Glutenfri Melmix

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål, og tilsæt det fingervarme vand.
  2. Tilsæt Psyllium, og rør, til gæren er opløst. Lad dejen hæve i ca. 10 minutter.
  3. Tilsæt olie og salt, og rør igen.
  4. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
  5. Ælt dejen i maskine i ca. 5 minutter.
  6. Slå dejen ned på et bord, hvorpå der er strøet melmix.
  7. Del dejen i 4 lige store stykker.
  8. Form dejstykkerne til baguetter, og læg dem på en plade, som er beklædt med bagepapir.
  9. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve i ca. 45 minutter.
  10. Indstil ovnen på 250ºC, og stil et vandfad i bunden af den.
  11. Stænk de færdighævede brød let med vand, og lav nogle diagonale snit i hvert brød med en skarp kniv.
  12. Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter.
  13. Tag vandfadet ud, og sænkt temperaturen til 200ºC. Bag i 10 minutter mere.
  14. Tag brødene ud, og lad dem køle af på en rist uden noget over sig.
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.