Sådan gør du
- Smuldr gæren i en skål, og tilsæt det fingervarme vand.
- Tilsæt Psyllium, og rør, til gæren er opløst. Lad dejen hæve i ca. 10 minutter.
- Tilsæt olie og salt, og rør igen.
- Tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen i maskine i ca. 5 minutter.
- Slå dejen ned på et bord, hvorpå der er strøet melmix.
- Del dejen i 4 lige store stykker.
- Form dejstykkerne til baguetter, og læg dem på en plade, som er beklædt med bagepapir.
- Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve i ca. 45 minutter.
- Indstil ovnen på 250ºC, og stil et vandfad i bunden af den.
- Stænk de færdighævede brød let med vand, og lav nogle diagonale snit i hvert brød med en skarp kniv.
- Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter.
- Tag vandfadet ud, og sænkt temperaturen til 200ºC. Bag i 10 minutter mere.
- Tag brødene ud, og lad dem køle af på en rist uden noget over sig.