Glutenfri scones

Er der noget bedre end nybagte glutenfrie scones?

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri scones: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

2 store scones (brækkes til 8 mindre stykker)

5 dl Finax Glutenfri Melmix (300 g)
2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
75 g smør eller margarine
2 tsk. Psyllium
1 3/4 dl mælk

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 250ºC.
  2. Bland Psyllium og mælk og lad det stå og trække i nogle minutter.
  3. Bland melmix, bagepulver og salt. Tilsæt fedtstoffet og bland til en grynet masse.
  4. Tilsæt mælkeblandingen og ælt dejen.
  5. Del dejen i to stykker og form dem til runde brød – ca. 15 cm i diameter.
  6. Læg brødene på en bageplade med bagepapir og skær et dybt kors i dem med en meldrysset kniv, så hver scones efterfølgende kan brækkes i 4 stk. Prikkes dem med en gaffel.
  7. Bages midt i ovnen i ca.10-12 min.

Brug eventuelt papirforme for perfekt udformning og servering.
Putting_Scones_in_Cups_comp-300x200

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.