Glutenfri scones

Er der noget bedre end nybagte glutenfrie scones?

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri scones: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

2 store scones (brækkes til 8 mindre stykker)

5 dl Finax Glutenfri Melmix (300 g)
2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
75 g smør eller margarine
2 tsk. Psyllium
1 3/4 dl mælk

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 250ºC.
  2. Bland Psyllium og mælk og lad det stå og trække i nogle minutter.
  3. Bland melmix, bagepulver og salt. Tilsæt fedtstoffet og bland til en grynet masse.
  4. Tilsæt mælkeblandingen og ælt dejen.
  5. Del dejen i to stykker og form dem til runde brød – ca. 15 cm i diameter.
  6. Læg brødene på en bageplade med bagepapir og skær et dybt kors i dem med en meldrysset kniv, så hver scones efterfølgende kan brækkes i 4 stk. Prikkes dem med en gaffel.
  7. Bages midt i ovnen i ca.10-12 min.

Brug eventuelt papirforme for perfekt udformning og servering.
Putting_Scones_in_Cups_comp-300x200

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.