Grydebrød – Glutenfri

Skønt glutenfrit grydebrød der er perfekt tilbehør til både suppe og salater. Når du bager i en gryde, får du nemlig et saftigt indre og et sprødt ydre.

Anja Isabell der selv er mor til en datter med cøliaki har års erfaring med at lave smagfulde og flotte glutenfrie brød. Denne gang har hun kastet sig over grydebrød, der har masser af smag og er bagt på Finax Glutenfri Melmix. Opskriften er nem at gå til, og kræver ikke så meget udstyr.

Se opskrift
glutenfrit grydebrød

Køkkentid
20 minutter

Ventetid
7-9 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grydebrød – Glutenfri: 4 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser

Opskrift

1 stort brød

10 g gær
5 dl. vand
2 spsk. olivenolie
130 g havregryn
Salt
Ca. 500 g Finax Glutenfri melmix (rød)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen i 10 minutter – brug gerne en røremaskine. Dejen skal være blød, og gerne falde langsomt ud af skålen, når du hælder den ud
  3. Lad dejen hæve i 6-8 timer, gerne natten over
  4. Sæt støbejernsgryden i ovnen og tænd på 230°C
  5. Tag den varme gryde ud efter ca. 15 minutter, drys med lidt mel og hæld dejen i gryden
  6. Bag brødet i ca. 20 minutter i en forvarmet ovn på 230°C (varmluft 210°C) MED låg, og derefter 15 minutter ved 200°C (varmluft 180°C) UDEN låg
  7. Har du ikke en støbejernsgryde, kan du bruge en stegeso

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.