Grydebrød – Glutenfri

Skønt glutenfrit grydebrød der er perfekt tilbehør til både suppe og salater. Når du bager i en gryde, får du nemlig et saftigt indre og et sprødt ydre.

Anja Isabell der selv er mor til en datter med cøliaki har års erfaring med at lave smagfulde og flotte glutenfrie brød. Denne gang har hun kastet sig over grydebrød, der har masser af smag og er bagt på Finax Glutenfri Melmix. Opskriften er nem at gå til, og kræver ikke så meget udstyr.

Se opskrift
glutenfrit grydebrød

Køkkentid
20 minutter

Ventetid
7-9 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grydebrød – Glutenfri: 4 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser

Opskrift

1 stort brød

10 g gær
5 dl. vand
2 spsk. olivenolie
130 g havregryn
Salt
Ca. 500 g Finax Glutenfri melmix (rød)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen i 10 minutter – brug gerne en røremaskine. Dejen skal være blød, og gerne falde langsomt ud af skålen, når du hælder den ud
  3. Lad dejen hæve i 6-8 timer, gerne natten over
  4. Sæt støbejernsgryden i ovnen og tænd på 230°C
  5. Tag den varme gryde ud efter ca. 15 minutter, drys med lidt mel og hæld dejen i gryden
  6. Bag brødet i ca. 20 minutter i en forvarmet ovn på 230°C (varmluft 210°C) MED låg, og derefter 15 minutter ved 200°C (varmluft 180°C) UDEN låg
  7. Har du ikke en støbejernsgryde, kan du bruge en stegeso

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.