Glutenfri pølsebrød

De glutenfri pølsebrød er perfekte til hotdogs eller pølser på grillen. Pølsebrødene er perfekte til dig, der vil undgå gluten i hverdagen. De smager skønt, og bliver dejligt luftige. Bag dine egne glutenfrie pølsebrød! Opskriften giver ca. 20 stk.

Glutenfri bagning er noget mange frygter. Det bliver dog noget nemmere med vores glutenfri melblandinger, der har blandet de bedste glutenfri meltyper sammen. De glutenfri pølsebrød bliver lette og luftige, og du kommer slet ikke til at tænkte over, at der er en glutenfri variant. Frys pølsebrødene ned, så er de klar til næste gang der skal hotdogs på bordet.

Se opskrift
glutenfri pølsebrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri pølsebrød: 4 ud af 5 baseret på 79 anmeldelser

Opskrift

20 stykker

50 g gær
5 dl mælk
50 g blødt smør
2 spsk. Psyllium
1 tsk. salt
10 – 12 dl Finax Glutenfri Melmix

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål.
  2. Varm mælk og smør til det er fingervarmt (37ºC). Hæld væsken over gæren og rør til gæren er opløst.
  3. Bland Psyllium i og lad det trække i 10 minutter.
  4. Tilsæt salt og det meste af melmixen (gem lidt til bollerne skal formes). Ælt dejen godt i en røremaskine eller med hænderne i ca. 5 min.
  5. Lad dejen hæve dækket med et viskestykke i ca. 30 min.
  6. Læg dejen på et meldrysset bord og ælt den godt. Del dejen i to og rul hver del til en pølse. Tryk den ganske flad.
  7. Skær stykker på tværs og form dem til pølsebrød. Læg brødene med skærefladen opad på en plade med bagepapir.
  8. Dæk dem med et viskestykke og lad dem hæve ca. 30 min.
  9. Pensl pølsebrødene med æg.
  10. Bag midt i ovnen ved 250ºC i ca. 8 min.
  11. Lad pølsebrødene køle af under et viskestykke.

Et godt tip: Vil du gerne blive klogere på glutenfri bagning? I vores Bageskole kan du lære mere om, hvordan de mestrer den glutenfri bagning. Har du allerede styr på hvordan du bager uden gluten, eller vil du gerne øve dig, har vi en masse andre opskrifter uden gluten lige her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.