Glutenfri drømmeroulade

Perfekt til en festlig lejlighed!

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri drømmeroulade: 4 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

1 roulade (ca. 10-12 stk.)
  • 3 æg
  • 1 1/2 dl sukker
  • 2 1/2 spsk. kakao
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 1/4 dl Finax Glutenfri Melmix (75 g)
  • Fyld:
  • 100 g smør eller margarine
  • 1 1/2 dl flormelis
  • 1 æggeblomme
  • 2 tsk. vanillesukker

Brugt i opskriften

  1. Sæt ovnen på 250ºC. Beklæd en bradepande (ca. 30×40 cm) med bagepapir.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Bland de tørre ingredienser i dejen. Rør forsigtigt til dejen er jævn og glat.
  4. Bred dejen ud i bradepanden og bag midt i ovnen i ca. 5 min.
  5. Strø sukker på den nybagte kage og stil den til afkøling med bunden i vejret på et stykke bagepapir.
  6. Fyld: Rør fedtstof og flormelis luftigt. Tilsæt æggeblomme og vanillesukker og rør det sammen til en glat creme.
  7. Træk bagepapiret af den kolde rouladebund. Smør fyldet over hele formen og rul den sammen fra den ene langside ved hjælp af papiret.

Tip: Fyldet kan byttes ud med f. eks hindbær- eller jordbærsyltetøj.

KOKOSROULADE: Byt kakao og ca 1/4 melmix ud med 3 dl kokosmel.

SERVERING: Skær rouladen i skiver og læg en klat flødeskum ovenpå. Pynt med friske bær.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.