Glutenfri gulerodskage

Prøv opskriften på en lækker svampede glutenfri gulerodskage. En klassisk gulerodskage opskrift er en kage, der altid kan sættes på bordet. I denne opskrift har vi gjort den glutenfri. Vi har dog bibeholdt den saftige og svampede smag. Den glutenfri gulerodskage bliver selvfølgelig toppet med den lækre flødeost glasur, som vi alle sammen vil have tænderne i.

Klik her for at se opskriften på vores traditionelle gulerodskage.

 

Se opskrift
Glutenfri gulerodskage

Køkkentid
45 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri gulerodskage: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage

2 æg
1,5 dl sukker
180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 dl flydende margarine
3 dl groft strimlede gulerod
Margarine til bageformen
Finax Glutenfria Ströbröd

Glasur:

50 g margarine (stuetemperatur)
250 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
50 g Philadelphia smøreost

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 175ºC.
  2. Smør en springform og strø med Finax Ströbröd (rasp).
  3. Pisk æg og sukker sammen til en let og luftig masse.
  4. Bland melblandingen med bagepulver og kanel. Tilsæt æg/sukker-blandingen, hvorefter den flydende margarine og gulerod blandes i. Rør alting godt sammen til en jævn dej og hæld dejen i bageformen.
  5. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  6. Forbered glasuren.
  7. Lad den bagte kage køle helt ned før glasuren smøres på.

Glasur

  1. Pisk margarine, flormelis og vaniljesukker sammen til det er jævnt og cremet. Tip: for ekstra smag – tilsæt fint revet skal fra en halv citron!
  2. Tilsæt smøreosten (Philadelphia).
  3. Rør I blandingen et par minutter indtil den er tyk og jævn.
  4. Smør glasuren på den færdige kage.

Frosting

  1. Pisk margarine, pulveriseret sukker og vaniljesukker cremet. Tip: For ekstra smag – tilsæt fint revet skal af en halv citron, det giver ekstra skarp og frisk smag!
  2. Tilsæt Philadelphiaost.
  3. Rør nogle minutter til cremen bliver ordentlig tyk.
  4. Smør frostingen på den kolde gulerodskage.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.