Glutenfri gulerodskage

Nogle gange finders der ikke noget mere lækkert end en rigtig saftig gulerodskage

Se opskrift

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til
  • 2 æg
  • 1,5 dl sukker
  • 180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 dl flydende margarine
  • 3 dl groft strimlede gulerod
  • margarine til bageformen
  • Finax Glutenfria Ströbröd
  • 50 g margarine (stuetemperatur)
  • 250 g flormelis
  • 1 tsk. vanilliesukker
  • 50 g Philadelphia smøreost

Klik her for at se opskriften på vores traditionelle gulerodskage.

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 175ºC.
  2. Smør en springform og strø med Finax Ströbröd (rasp).
  3. Pisk æg og sukker sammen til en let og luftig masse.
  4. Bland melblandingen med bagepulver og kanel. Tilsæt æg/sukker-blandingen, hvorefter den flydende margarine og gulerod blandes i. Rør alting godt sammen til en jævn dej og hæld dejen i bageformen.
  5. Bag midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  6. Forbered glasuren.
  7. Lad den bagte kage køle helt ned før glasuren smøres på.

GLASUR

  1. Pisk margarine, flormelis og vanilliesukker sammen til det er jævnt og cremet. Tip: for ekstra smag – tilsæt fint revet skal fra en halv citron!
  2. Tilsæt smøreosten (Philadelphia).
  3. Rør I blandingen et par minutter indtil den er tyk og jævn.
  4. Smør glasuren på den færdige kage.

FROSTING

  1. Pisk margarine, pulveriseret sukker og vanillesukker cremet. Tip: For ekstra smag – tilsæt fint revet skal af en halv citron, det giver ekstra skarp og frisk smag!
  2. Tilsæt Philadelphiaost.
  3. Rør nogle minutter til cremen bliver ordentelig tyk.
  4. Smør frostingen på den kolde gulerodskage.
+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.