Glutenfri gulerodskage

Prøv opskriften på en lækker svampede glutenfri gulerodskage. En klassisk gulerodskage opskrift er en kage, der altid kan sættes på bordet. I denne opskrift har vi gjort den glutenfri. Vi har dog bibeholdt den saftige og svampede smag. Den glutenfri gulerodskage bliver selvfølgelig toppet med den lækre flødeost glasur, som vi alle sammen vil have tænderne i.

Klik her for at se opskriften på vores traditionelle gulerodskage.

 

Se opskrift
Glutenfri gulerodskage

Køkkentid
45 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri gulerodskage: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 kage

2 æg
1,5 dl sukker
180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 dl flydende margarine
3 dl groft strimlede gulerod
Margarine til bageformen
Finax Glutenfria Ströbröd

Glasur:

50 g margarine (stuetemperatur)
250 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
50 g Philadelphia smøreost

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 1. Forvarm ovnen til 175ºC.
 2. Smør en springform og strø med Finax Ströbröd (rasp).
 3. Pisk æg og sukker sammen til en let og luftig masse.
 4. Bland melblandingen med bagepulver og kanel. Tilsæt æg/sukker-blandingen, hvorefter den flydende margarine og gulerod blandes i. Rør alting godt sammen til en jævn dej og hæld dejen i bageformen.
 5. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
 6. Forbered glasuren.
 7. Lad den bagte kage køle helt ned før glasuren smøres på.

Glasur

 1. Pisk margarine, flormelis og vaniljesukker sammen til det er jævnt og cremet. Tip: for ekstra smag – tilsæt fint revet skal fra en halv citron!
 2. Tilsæt smøreosten (Philadelphia).
 3. Rør I blandingen et par minutter indtil den er tyk og jævn.
 4. Smør glasuren på den færdige kage.

Frosting

 1. Pisk margarine, pulveriseret sukker og vaniljesukker cremet. Tip: For ekstra smag – tilsæt fint revet skal af en halv citron, det giver ekstra skarp og frisk smag!
 2. Tilsæt Philadelphiaost.
 3. Rør nogle minutter til cremen bliver ordentlig tyk.
 4. Smør frostingen på den kolde gulerodskage.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.