Glutenfri gulerodskage

Nogle gange finders der ikke noget mere lækkert end en rigtig saftig gulerodskage

Se opskrift

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til
  • 2 æg
  • 1,5 dl sukker
  • 180 g (ca. 3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 dl flydende margarine
  • 3 dl groft strimlede gulerod
  • margarine til bageformen
  • Finax Glutenfria Ströbröd
  • 50 g margarine (stuetemperatur)
  • 250 g flormelis
  • 1 tsk. vanilliesukker
  • 50 g Philadelphia smøreost

Klik her for at se opskriften på vores traditionelle gulerodskage.

SÅDAN GØR DU

  1. Forvarm ovnen til 175ºC.
  2. Smør en springform og strø med Finax Ströbröd (rasp).
  3. Pisk æg og sukker sammen til en let og luftig masse.
  4. Bland melblandingen med bagepulver og kanel. Tilsæt æg/sukker-blandingen, hvorefter den flydende margarine og gulerod blandes i. Rør alting godt sammen til en jævn dej og hæld dejen i bageformen.
  5. Bag midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  6. Forbered glasuren.
  7. Lad den bagte kage køle helt ned før glasuren smøres på.

GLASUR

  1. Pisk margarine, flormelis og vanilliesukker sammen til det er jævnt og cremet. Tip: for ekstra smag – tilsæt fint revet skal fra en halv citron!
  2. Tilsæt smøreosten (Philadelphia).
  3. Rør I blandingen et par minutter indtil den er tyk og jævn.
  4. Smør glasuren på den færdige kage.

FROSTING

  1. Pisk margarine, pulveriseret sukker og vanillesukker cremet. Tip: For ekstra smag – tilsæt fint revet skal af en halv citron, det giver ekstra skarp og frisk smag!
  2. Tilsæt Philadelphiaost.
  3. Rør nogle minutter til cremen bliver ordentelig tyk.
  4. Smør frostingen på den kolde gulerodskage.
+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.