Gulerodskage med ostecreme

Findes der noget bedre end en nybagt gulerodskage med ostecreme på toppen? Kagen er i hvert fald en af vores favoritter. Her får du en nem opskrift på den klassiske gulerodskage.

Gulerodskage med ostecreme er efterhånden blevet en klassiker, når man mangler en nem kage til kaffegæsterne. De saftige gulerødder er med til at gøre kagen svampet, hvilket gør den svær at modstå. Det syrlige twist fra citronerne i frostingen, spiller super godt sammen med de søde og krydrede smage som en gulerodskage har. Den svampede kage med den cremede frosting går man aldrig galt i byen med.

Se opskrift
gulerodskage

Køkkentid
35 min

Ventetid
40 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Gulerodskage med ostecreme: 3 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser

Opskrift

1 kage (springform)

225 g brun farin
1½ dl olie
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
200 g Valsemøllen hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk salt
1½ tsk kanel
40 g. hakkede hasselnødder
2-3  fintrevne gulerødder

Ostecreme

200 g flødeost
100 g. smør
180 g. flormelis
1 citron, saft og skal

50 gram hakkede og ristede hasselnødder til pynt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør brun farin og olie sammen, pisk herefter et æg i ad gangen.
  2. Kom alle de tørre ingredienser i, bland det godt sammen til dejen er ensartet og vend til sidst de revne gulerødder i.
  3. Hæld dejen hen i en smurt springform og bag i ca. 30-40 min. ved 200°C (185°C varmluft)
  4. Lad kagen køle helt af.
  5. Pisk ostecremen sammen til den er luftig og cremet.
  6. Del kagen på midten og fordel halvdelen af cremen på bunden. Læg toppen på og fordel resten af cremen ud over kagen.
  7. Pynt med ristede, hakkede hasselnødder.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.