Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
- Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
- Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
- Lad kagen køle af, gerne på køl.
- Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
- Hæld Valsemøllen kokoskrymmel i en dyb tallerken. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Vend kuglen i kokoskrymmel. Gentag til kagemassen er brugt.
Et godt tip: Byd på en smagfuld romkuglekage. Følg punkt 1, hæld dejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm, drys med kokos og bag i ca. 18 minutter ved 180°C. Så er du klar til at servere en fristende romkuglekage.