Nemme romkugler – Valsemøllen kageblanding

Forkæl familie og venner med nemme romkugler. Romkugler er en ægte kageklassiker, og vores kageblanding Romkugler er nemme og hurtige at lave selv og vil garanteret vække begejstring med en skøn smag af rom og chokolade.

Med Valsemøllens nye bageblanding på Romkugler kan du med et snuptag bage dine romkugler helt selv. Forarbejdet er nemlig allerede gjort for dig, og resultatet er de skønneste, nemme romkugler med den helt rette søde rom- og chokoladesmag og den lækre karakteristiske trøffelkonsistens, som du kender så godt. Alt, du skal gøre, er at røre dejen sammen, bage den, røre igen og trille lækre, runde romkugler. Perfekte til når det skal være let, hurtigt og fuld af smag til det festlige fødselsdagsbord eller bare lidt lækkert til eftermiddagshyggen.

Se opskrift
romkugler nemme

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme romkugler – Valsemøllen kageblanding: 4 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Opskrift

Ca. 10 stk.

Trin 1-4

1 ps. Valsemøllen Romkugler
1 dl vand

Trin 5-6

2-4 spsk. vand
1 ps. Valsemøllen kokoskrymmel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
  2. Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
  3. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
  4. Lad kagen køle af, gerne på køl.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Hæld Valsemøllen kokoskrymmel i en dyb tallerken. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Vend kuglen i kokoskrymmel. Gentag til kagemassen er brugt.

TIP: Byd på en smagfuld romkuglekage. Følg punkt 1, hæld dejen i en lille form på ca. 18 x 18 cm, drys med kokos og bag i ca. 18 minutter ved 180°C. Så er du klar til at servere en fristende  romkuglekage.