Drømmekage – Valsemøllen kageblanding

Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Kagens er uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker.

Hvis du elsker en nem og god kageklassiker, kan vi anbefale dig at bage med Valsemøllen Drømmekage Bageblanding. Så er der drømmekage på ingen tid! Kage smager ligesom du kender den – sød og helt uimodståelig. God bagelyst!

Se opskrift
drømmekage

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40-45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekage – Valsemøllen kageblanding: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

1 kage, ca. 8-10 stk.

Drømmekage
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 bageform 28×18 cm / springform 18-20 cm i diameter

Topping
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
1 spsk. koldt vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagendejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 30-35 minutter.
  5. Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.
  6. Tag kagen ud af ovnen og hæld massen over.
  7. Stil kagen tilbage i ovnen, og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5-10 minutter.

Et godt tip: Prøv at bage drømmekagen i små muffinsforme og server dem som små anrettede desserter. Ellers kan du også bruge blandingen til at lave en lækker drømmekageroulade, der er hjemmebag på den nemme måde.