Drømmekage – Valsemøllen kageblanding

Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40-45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Drømmekage – Valsemøllen kageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 1 kage, ca. 8-10 stk.

Drømmekage
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 bageform 28×18 cm / springform 18-20 cm i diameter

Topping
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
1 spsk. koldt vand

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagendejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 30-35 minutter.
  5. Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.
  6. Tag kagen ud af ovnen og hæld massen over.
  7. Stil kagen tilbage i ovnen, og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5-10 minutter.

Tip: Prøv at bage drømmekagen i små muffinsforme og server dem som små anrettede desserter. Find opskriften her.