Drømmekageroulade – Bageblanding

En saftig drømmekageroulade er en sjov og lækker kombination af to skønne kager. Denne opskrift er bagt med Valsemøllens Drømmekage Bageblanding, der gør det endnu nemmere at bage lækker kage.

Hvis du elsker drømmekage, vil du også elske den lækre drømmekageroulade. Den er svampet, saftig og lækker, ligesom den skal være. Kagen vil bringe et smil på læben, og er perfekt til de hyggelige stunder. Om det er til eftermiddagskaffen eller når du vil forkæle dem du holder af, er den helt perfekt! Pynt den som du har lyst, eller server den som den er.

Se opskrift
drømmekageroulade

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 roulade

Bund
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 bageform 28×18 cm

Fyld
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
4 spsk. koldt vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
  3. Smør dejen ud på et stykke bagepapir på en bageplade, så den er fordelt jævnt.
  4. Bag kagen ved 160°C varmluft i ca. 20 minutter til den er gylden.
  5. Gør topping klar mens bunden er i ovnen.
  6. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt posen med topping og vand. Giv massen et opkog.
  7. Tag bunden ud af ovnen og hæld massen over.
  8. Stil kagen tilbage i ovnen, og bag færdig i ca. 5 minutter.
  9. Rul din drømmekageroulade sammen, så snart du tager den ud af ovnen, og lad den køle af.

Et godt tip: Denne opskrift på drømmekageroulade er den nemme måde at bage roulade på. Det er nemlig lidt af en kunst at bage og rulle en roulade, da man skal sikre, at bunden ikke revner. Men roulade er en lækker kage. Derfor har vi også samlet en masse gode opskrifter på bl.a. en hindbærroulade med citron og lakridscreme, en roulade med blommer og en skøn juleroulade med abrikos og chokolade. Det er bare at gå på opdagelse i vores bageunivers, hvor der både er hjemmebag på den nemme måde og mere avancerede kager.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.