Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og og blank.
- Smør dejen ud på et stykke bagepapir på en bageplade, så den er fordelt jævnt.
- Bag kagen ved 160°C varmluft i ca. 20 minutter til den er gylden.
- Gør topping klar mens bunden er i ovnen.
- Smelt smør i en kasserolle, tilsæt posen med topping og vand. Giv massen et opkog.
- Tag bunden ud af ovnen og hæld massen over.
- Stil kagen tilbage i ovnen, og bag færdig i ca. 5 minutter.
- Rul din drømmekageroulade sammen, så snart du tager den ud af ovnen, og lad den køle af.
Et godt tip: Denne opskrift på drømmekageroulade er den nemme måde at bage roulade på. Det er nemlig lidt af en kunst at bage og rulle en roulade, da man skal sikre, at bunden ikke revner. Men roulade er en lækker kage. Derfor har vi også samlet en masse gode opskrifter på bl.a. en hindbærroulade med citron og lakridscreme, en roulade med blommer og en skøn juleroulade med abrikos og chokolade. Det er bare at gå på opdagelse i vores bageunivers, hvor der både er hjemmebag på den nemme måde og mere avancerede kager.