Klassisk sandkage – Bageblanding

Hvem elsker ikke en klassisk sandkage? Vi har gjort det endnu nemmere for dig at bage den svampede kage med vores bageblanding Valsemøllen Klassisk Sandkage. En kage der er perfekt, når du vil forkæle klassen eller kollegerne med lidt til den søde tand.

Med en klassisk sandkage går man aldrig galt i byen. Den saftige kage er enkel i både smag og udseende, der gør at den kan bages og serveres på mange måder. Spis den som den er, pynt den med masser af lækker frosting og glasur, bag den som en marmorkage eller bland årstidens bær i dejen. Kun fantasien sætter grænser. Familie og venner vil i hvert fald sætte pris på at få den serveret til eftermiddagshyggen eller aftenkaffen. Det er bare at gå i gang. God bagelyst!

Se opskrift
klassisk sandkage

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassisk sandkage – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 kage

1 ps. Valsemøllen Klassisk Sandkage
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En rugbrødsform, ca. 1,6 l

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
  4. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Server sandkagen som den er eller pynt den, som du har lyst til.

Et godt tip: Lav en marmorkage af bageblandingen. Tag ca. 1/3 af den sammenrørte kagedej, og bland med 1 spsk. kakao. Hæld halvdelen ad den lyse dej i bunden af formen, hæld mørk dej ovenpå, og slut af med lys dej på toppen. Rør dejen let igennem med en gaffel. Nu er den klar til at komme i ovnen. Bag den som en almindelig sandkage og server. Først når du skærer i kagen, kan du se det flotte marmormønster.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.