Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
- Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Server sandkagen som den er eller pynt den, som du har lyst til.
Et godt tip: Lav en marmorkage af bageblandingen. Tag ca. 1/3 af den sammenrørte kagedej, og bland med 1 spsk. kakao. Hæld halvdelen ad den lyse dej i bunden af formen, hæld mørk dej ovenpå, og slut af med lys dej på toppen. Rør dejen let igennem med en gaffel. Nu er den klar til at komme i ovnen. Bag den som en almindelig sandkage og server. Først når du skærer i kagen, kan du se det flotte marmormønster.