Kager til enhver lejlighed – find din opskrift her

De fleste af os elsker at bage kager og ikke mindst at nyde de lækre og sprøde fristelser. Er du helt tosset med at bage, så gå endelig på opdagelse i vores univers. Hvad enten du er til den klassiske drømmekage fra Brovst, brunsviger, gulerodskage, tærter, festlige lagkager eller noget helt andet, så kan du være sikker på at finde kageopskrifter til enhver lejlighed i vores lækre kageunivers her på sitet.

Tag børnene med i køkkenet og bag de klassiske fastelavnsboller med creme og pynt dem med festlig glasur i alle regnbuens farver. Er du mere til bagværk med fuldkorn, kan du prøve de klassiske fastelavnsboller med fuldkornsmel, de smager himmelsk.

Nemme kager – der smager lækkert

Hvordan kan du bedst lide kage? Skal den være syrlig, eller elsker du alt med lækker og fyldig chokolade? Måske leder du efter en rigtig god opskrift på en skøn kage uden gluten. Vi har samlet et bredt udvalg af lækre kage opskrifter – til enhver lejlighed, som alle er gennemtestet af os. Gå endelig på opdagelse i vores opskriftssamling på lækre kager, muffins og tærter. Rigtig god fornøjelse med bagningen.

Læs mere

Nemme og udfordrende kager

Er tiden knap, og mangler du inspiration til en nem kage opskrift?
Vi har et bredt udvalg af forskellige opskrifter på kager, fra de nemme til de mere krævende, og vi har gennemtestet hver eneste af dem. Vi har samlet mange gode bud på nemme kageopskrifter til dig – hvem siger, at det behøver tage lang tid at bage en kage? Kender du for eksempel ret mange, der ville takke nej til en skøn, smagfuld drøm af en chokoladekage? Find kage opskriften på chokoladekage her. Denne delikate og smagfulde kage er bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, som blandt andet gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel. Al korn til Valsemøllen Kage Hvedemel er dyrket, høstet og malet i Danmark. Du kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Mel af høj kvalitet

Når du bager med mel fra Valsemøllen, så er det med garanti fra korn, der er dyrket uden stråforkorter og brug af nedsivningsmidler. Hos os får du mel af højeste kvalitet, der er bæredygtigt dyrket, høstet med respekt for grundvandet og malet i Danmark. Med andre ord, har vi fokus på kvaliteten hele vejen fra mark til mølle.

Glutenfri kager

Har du fødevareallergi og skal undgå gluten, så prøv den vidunderlige glutenfri rabarbertærte med marengs. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af glutenfri produkter, hvor du både finder glutenfrie og naturligt glutenfrie produkter af højeste kvalitet. Med grundige kontroller og en specielt tilpasset emballage, kan vi garantere absolut glutenfrie produkter.

Tilbage er spørgsmålet bare, om det er en kollega-kage, fødselsdagskage, festkage, dessertkage eller bare en ”jeg-har-lyst-kage”, du skal bage? Vi håber, du bliver inspireret og ønsker dig rigtig god fornøjelse med kagebagningen.