Kager til enhver lejlighed – find din opskrift her

De fleste af os elsker at bage kager og ikke mindst at nyde de lækre og sprøde fristelser. Er du helt tosset med at bage, så gå endelig på opdagelse i vores univers. Hvad enten du er til den klassiske drømmekage fra Brovst, brunsviger, gulerodskage, tærter, festlige lagkager eller noget helt andet, så kan du være sikker på at finde kageopskrifter til enhver lejlighed i vores lækre kageunivers her på sitet.

Tag børnene med i køkkenet og bag de klassiske fastelavnsboller med creme og pynt dem med festlig glasur i alle regnbuens farver. Er du mere til bagværk med fuldkorn, kan du prøve de klassiske fastelavnsboller med fuldkornsmel, de smager himmelsk.

Nemme kager – der smager lækkert

Hvordan kan du bedst lide kage? Skal den være syrlig, eller elsker du alt med lækker og fyldig chokolade? Måske leder du efter en rigtig god opskrift på en skøn kage uden gluten. Vi har samlet et bredt udvalg af lækre kage opskrifter – til enhver lejlighed, som alle er gennemtestet af os. Gå endelig på opdagelse i vores opskriftssamling på lækre kager, muffins og tærter. Rigtig god fornøjelse med bagningen.

Læs mere

Nemme og udfordrere kager

Er tiden knap, og mangler du inspiration til en nem kage opskrift?
Vi har et bredt udvalg af forskellige opskrifter på kager, fra de nemme til de mere krævende, og vi har gennemtestet hver eneste af dem. Vi har samlet mange gode bud på nemme kageopskrifter til dig – hvem siger, at det behøver tage lang tid at bage en kage? Kender du for eksempel ret mange, der ville takke nej til en skøn, smagfuld drøm af en chokoladekage? Find kage opskriften på chokoladekage her. Denne delikate og smagfulde kage er bagt på Finax Kage Hvedemel, som blandt andet gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt. Finax Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel. Al korn til Finax Kage Hvedemel er dyrket, høstet og malet i Danmark. Du kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Mel af høj kvalitet

Når du bager med mel fra Finax, så er det med garanti fra korn, der er dyrket uden stråforkorter og brug af nedsivningsmidler. Hos os får du mel af højeste kvalitet, der er bæredygtigt dyrket, høstet med respekt for grundvandet og malet i Danmark. Med andre ord, har vi fokus på kvaliteten hele vejen fra mark til mølle.

Glutenfrikager

Har du fødevareallergi og skal undgå gluten, så prøv den vidunderlige glutenfri rabarbertærte med marengs. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af glutenfri produkter, hvor du både finder glutenfrie og naturligt glutenfrie produkter af højeste kvalitet. Med grundige kontroller og en specielt tilpasset emballage, kan vi garantere absolut glutenfrie produkter.

Tilbage er spørgsmålet bare, om det er en kollega-kage, fødselsdagskage, festkage, dessertkage eller bare en ”jeg-har-lyst-kage”, du skal bage? Vi håber, du bliver inspireret og ønsker dig rigtig god fornøjelse med kagebagningen.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.