Kage i kop – Bageblanding

Har du nogensinde bagt kage i en kop? En såkaldt mugcake eller kopkage er en hurtig måde, at få lunt hjemmebag på. Med en Valsemøllen Chokoladekage Bageblanding, er der en svampet og lun kage på ingen tid.

De fleste elsker en lun, nybagt chokoladekage. Når du bager din kage i kop, har du lige netop en lækker portionsanrettet chokoladekage. Opskriften kan både give flere kopkager, men du kan også vælge at forkæle dig selv med en hurtig kage, og enten gemme resten af indholdet af posen eller forkæle familien med lune kopkager. God bagelyst!

Se opskrift
kage i kop

Køkkentid
4 min.

Ventetid
45 sek.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10-12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en lille kop og hæld kagemassen i. Fyld ca. 2/3 af koppen.
  4. Bag en kage ad gangen i mikroovnen ved 400 W i ca. 45 sekunder.
  5. Pynt med glasur eller nyd med en kugle is.

Et godt tip: Når du bruger en Chokoladekage til at bage en kage i kop, er der rigeligt dej til at bage flere end én kage. Lav fx en halv portion af posens indhold og gem resten til en anden dag, hvor du får lyst til et sødt indslag. Ellers kan du lave hele dejen, og bruge resten til en portion muffins, som du kan fryse ned. Så er der nem kage til en anden dag.