Kage i kop – Bageblanding

Har du nogensinde bagt kage i en kop? En såkaldt mugcake eller kopkage er en hurtig måde, at få lunt hjemmebag på. Med en Valsemøllen Chokoladekage Bageblanding, er der en svampet og lun kage på ingen tid.

De fleste elsker en lun, nybagt chokoladekage. Når du bager din kage i kop, har du lige netop en lækker portionsanrettet chokoladekage. Opskriften kan både give flere kopkager, men du kan også vælge at forkæle dig selv med en hurtig kage, og enten gemme resten af indholdet af posen eller forkæle familien med lune kopkager. God bagelyst!

Se opskrift
kage i kop

Køkkentid
4 min.

Ventetid
45 sek.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10-12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2,5 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør en lille kop og hæld kagemassen i. Fyld ca. 2/3 af koppen.
  4. Bag en kage ad gangen i mikroovnen ved 400 W i ca. 45 sekunder.
  5. Pynt med glasur eller nyd med en kugle is.

Et godt tip: Når du bruger en Chokoladekage til at bage en kage i kop, er der rigeligt dej til at bage flere end én kage. Lav fx en halv portion af posens indhold og gem resten til en anden dag, hvor du får lyst til et sødt indslag. Ellers kan du lave hele dejen, og bruge resten til en portion muffins, som du kan fryse ned. Så er der nem kage til en anden dag.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.