Sådan gør du
- Tænd ovnen på 155°C over/under varme.
- Kom rørsukker i en skål, og riv citronskallen fint heri. Smuldr rørsukker og citronskal sammen grundigt – så frigives aromastofferne.
- Kom smør, vaniljesukker og citronsukker i en skål, og pisk det lyst og luftigt. Det gøres nemmest på en røremaskine.
- Tilsæt først to æg, og rør det ind i dejen. Tilsæt de sidste to æg, og rør ind i dejen.
- Kom olien i, og rør til dejen er ensartet.
- Rør hvedemel og bagepulver sammen, og sigt det ned i dejen. Vend det ind i dejen med en dejskraber.
- Vend dine bær med hvedemel, og vend herefter bærrene i dejen. HUSK: Bruger du frosne bær, så skal de IKKE tø op inden brug.
- Kom bagepapir i bradepanden, og fordel dejen heri. Bag bradepandekagen i ca. 45-55 minutter. Du skal kunne stikke i midten af kagen og kun få saftige kagekrummer med retur.
Et godt tip: Drys kagen med flormelis og/eller frysetørret bær for et fint udseende. Eller top den med denne cheesefrosting fra Cathrine Brandt.