Roulade med blommer

Roulade med blommer er en skøn og smagfuld dessert. Bag med Valsemøllen Kage Hvedemel og få det perfekte resultat.

En skøn roulade hvor man kan bruge årstidens frugter og bær. I denne roulade med blommer kan du bruge sensommerens søde og saftige blommer i en klassisk roulade.

Se opskrift
roulade med blommer

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Roulade med blommer: 3 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

1 roulade

Kompot
8 blommer
50 g sukker
1 tsk. vaniljesukker

Bund
250 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
3 æg
125 g Valsemøllen Kage Hvedemel
75 g mandler
1 tsk. bagepulver

Desuden
2,5 dl piskefløde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Kompot

  1. Del blommerne i både, vend med sukker og vaniljesukker.
  2. Bages ved 180°C (varmluft 160°C) i 30-45 minutter til blommerne er møre.
  3. Lad kompotten køle helt.

Bund

  1. Pisk sukker og vaniljesukker hvidt med æg.
  2. Hak mandlerne fint i en minihakker.
  3. Vend bagepulver sammen med kagemelet.
  4. Vend mandler og kagemel i æggene.
  5. Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir til den ca. måler 30×34 cm.
  6. Bages i 10-15 minutter ved 200°C (varmluft 180°C). Tjek bunden første gang efter 10 minutter og herefter hvert følgende minut. Bliver bunden for sprød, bliver den svær at rulle.
  7. Vend den færdigbagte bund over på et nyt stykke bagepapir med oversiden nedad.
  8. Mens bunden stadig er lun for-rulles den. Lad bunden forblive oprullet mens den køler helt. Dette gør det nemmere at rulle den fyldte roulade sammen senere.
  9. Rul forsigtigt bunden ud igen og smør den med flødeskum. Fordel kompotten ovenpå.
  10. Rul rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret.
  11. Drys med flormelis og server.

Et godt tip: Denne roulade er lavet med en skøn blommekompot. Er blommer ikke i sæson, kan du sagtens bruge andre typer af kompot. Lav fx en skønt kompot af rabarber, jordbær eller æble. Det er helt op til dig, hvad du bedst kan lide!

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.