Kanelsneglestjerne – Bageblanding

Med Valsemøllen Kanelsneglkage er det nemt at bage den lækreste kanelsneglestjerne, der passer perfekt til indendørs hygge, når de kolde måneder står for døren.

Tag børnene med i køkkenet, og bag en flot kanelsneglestjerne til eftermiddagshyggen, julehyggen eller blot når du eller familien har lyst til lidt lækker, snasket kage – som samtidig ser flot ud! Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot, så er den bagte kanelsneglestjerne saftig og luftig, og fuld af god smag.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsneglestjerne – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Dej

1,5 dl vand, lidt koldere end lunkent (25ºC)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage blanding (350 g) 

Kanelremonce 

1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

 1. Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
 2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
 3. Vend dejen ud på et let meldrysset bord, og del den i 3 lige store portioner a cirka 175 g. Form hver dejportion til en kugle, og lad dem hvile i 10 minutter tildækket.
 4. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
 5. Rul den ene dejkugle ud til en cirkel på cirka 25 centimeter i diameter. Hvis dejen trækker sig sammen, og ikke kan rulles ud, så lad den hvile kort – så slapper gluten af, og du kan nemmere rulle dejen ud.
 6. Placer dejen på en bageplade med bagepapir. Smør halvdelen af remoncen på dejen undtagen de yderste 2 cm. Rul næste dejportion ud, og placer ovenpå. Smør kanelremonce på. Den sidste dejportion lægges på. Der skal ikke smøres remonce på den øverste del.
 7. Læg en springform på 24 cm i diameter over dejen, og skær den overskydende dej af, så du har en helt rund cirkel. Sæt et glas i midten af dejen. Tag en skarp kniv, og skær igennem alle lagene, så du har 4 lige store stykker.
 8. Halver de 4 stykker, så du får 8, og halver herefter de 8, så du får 16. De 16 baner bliver til 8 stjernespidser.
 9. Sno stjernen. Tag en strimmel med hver hånd, og sno hver ende to omgange udad i hver sin retning, væk fra hinanden. Læg dem sammen, så enderne er lukket. Gentag hele vejen rundt. Fjern glasset.
 10. Lad stjernen efterhæve tildækket i 15 minutter.
 11. Pisk et æg sammen med en gaffel, og pensl stjernen. Bag din stjerne med kanelremonce i cirka 12-15 minutter ved 210 °C over/under varme til godt gylden.

Et godt tip: Hvis du ønsker en mindre kanelsneglestjerne, kan du dele dejen op i to stykker og bage små kanelsnegle ud af resten af dejen.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.