Kanelsneglestjerne – Bageblanding

Med Valsemøllen Kanelsneglkage er det nemt at bage den lækreste kanelsneglestjerne, der passer perfekt til indendørs hygge, når de kolde måneder står for døren.

Tag børnene med i køkkenet, og bag en flot kanelsneglestjerne til eftermiddagshyggen, julehyggen eller blot når du eller familien har lyst til lidt lækker, snasket kage – som samtidig ser flot ud! Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot, så er den bagte kanelsneglestjerne saftig og luftig, og fuld af god smag.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsneglestjerne – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

Dej

1,5 dl vand, lidt koldere end lunkent (25ºC)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage blanding (350 g) 

Kanelremonce 

1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

 1. Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
 2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
 3. Vend dejen ud på et let meldrysset bord, og del den i 3 lige store portioner a cirka 175 g. Form hver dejportion til en kugle, og lad dem hvile i 10 minutter tildækket.
 4. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
 5. Rul den ene dejkugle ud til en cirkel på cirka 25 centimeter i diameter. Hvis dejen trækker sig sammen, og ikke kan rulles ud, så lad den hvile kort – så slapper gluten af, og du kan nemmere rulle dejen ud.
 6. Placer dejen på en bageplade med bagepapir. Smør halvdelen af remoncen på dejen undtagen de yderste 2 cm. Rul næste dejportion ud, og placer ovenpå. Smør kanelremonce på. Den sidste dejportion lægges på. Der skal ikke smøres remonce på den øverste del.
 7. Læg en springform på 24 cm i diameter over dejen, og skær den overskydende dej af, så du har en helt rund cirkel. Sæt et glas i midten af dejen. Tag en skarp kniv, og skær igennem alle lagene, så du har 4 lige store stykker.
 8. Halver de 4 stykker, så du får 8, og halver herefter de 8, så du får 16. De 16 baner bliver til 8 stjernespidser.
 9. Sno stjernen. Tag en strimmel med hver hånd, og sno hver ende to omgange udad i hver sin retning, væk fra hinanden. Læg dem sammen, så enderne er lukket. Gentag hele vejen rundt. Fjern glasset.
 10. Lad stjernen efterhæve tildækket i 15 minutter.
 11. Pisk et æg sammen med en gaffel, og pensl stjernen. Bag din stjerne med kanelremonce i cirka 12-15 minutter ved 210 °C over/under varme til godt gylden.

Et godt tip: Hvis du ønsker en mindre kanelsneglestjerne, kan du dele dejen op i to stykker og bage små kanelsnegle ud af resten af dejen.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.