Kanelsneglestjerne – Bageblanding

Med Valsemøllen Kanelsneglkage er det nemt at bage den lækreste kanelsneglestjerne, der passer perfekt til indendørs hygge, når de kolde måneder står for døren.

Tag børnene med i køkkenet, og bag en flot kanelsneglestjerne til eftermiddagshyggen, julehyggen eller blot når du eller familien har lyst til lidt lækker, snasket kage – som samtidig ser flot ud! Opskriften er nem at gå til, så du kan bage en flot og dekorativ stjerne, der vil imponere dine gæster. Ikke nok med at den er flot, så er den bagte kanelsneglestjerne saftig og luftig, og fuld af god smag.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsneglestjerne – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Dej

1,5 dl vand, lidt koldere end lunkent (25ºC)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage blanding (350 g) 

Kanelremonce 

1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

 1. Hæld vandet i en skål, tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
 2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
 3. Vend dejen ud på et let meldrysset bord, og del den i 3 lige store portioner a cirka 175 g. Form hver dejportion til en kugle, og lad dem hvile i 10 minutter tildækket.
 4. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
 5. Rul den ene dejkugle ud til en cirkel på cirka 25 centimeter i diameter. Hvis dejen trækker sig sammen, og ikke kan rulles ud, så lad den hvile kort – så slapper gluten af, og du kan nemmere rulle dejen ud.
 6. Placer dejen på en bageplade med bagepapir. Smør halvdelen af remoncen på dejen undtagen de yderste 2 cm. Rul næste dejportion ud, og placer ovenpå. Smør kanelremonce på. Den sidste dejportion lægges på. Der skal ikke smøres remonce på den øverste del.
 7. Læg en springform på 24 cm i diameter over dejen, og skær den overskydende dej af, så du har en helt rund cirkel. Sæt et glas i midten af dejen. Tag en skarp kniv, og skær igennem alle lagene, så du har 4 lige store stykker.
 8. Halver de 4 stykker, så du får 8, og halver herefter de 8, så du får 16. De 16 baner bliver til 8 stjernespidser.
 9. Sno stjernen. Tag en strimmel med hver hånd, og sno hver ende to omgange udad i hver sin retning, væk fra hinanden. Læg dem sammen, så enderne er lukket. Gentag hele vejen rundt. Fjern glasset.
 10. Lad stjernen efterhæve tildækket i 15 minutter.
 11. Pisk et æg sammen med en gaffel, og pensl stjernen. Bag din stjerne med kanelremonce i cirka 12-15 minutter ved 210 °C over/under varme til godt gylden.

Et godt tip: Hvis du ønsker en mindre kanelsneglestjerne, kan du dele dejen op i to stykker og bage små kanelsnegle ud af resten af dejen.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.