Fremgangsmåde
Citronmåne
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
- Vend blåbær i dejen.
- Smør en springform eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel den jævnt.
- Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Lad kagen køle af.
Citronmarengs
- Pisk æggehvider, sukker og Valsemøllen Citronglasur-blanding sammen i ca. 5 minutter til massen bliver sej og blank. Brug gerne en røremaskine.
- Fordel det ovenpå kagen
- Brug en gasbrænder til at brænde toppen af marengsen eller grill i ovnen.
- Servér lige bagefter, så marengsen beholder sin flotte form.
Et godt tip: Prøv også at bag citronmåne fra bunden – og twist den endelig med citronmarengs fra denne opskrift.