Sådan gør du
Squashkage
- Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftigt æggesnaps på røremaskine.
- Smelt i mellemtiden smør og hvid chokolade.
- Riv squashen, og vend den smeltede chokoladeblanding i æggesnapsen.
- Vend herefter den revne squash i blandingen.
- Sigt herefter de tørre ingredienser i, og vend dejen til den er ensartet.
- Fyld dejen i en lille bradepande (ca. 20 x 25 cm cm) beklædt med bagepapir i bunden og bag kagen ved 175°C varmluft i 35-40 minutter.
- Lad kagen køle af, inden du befrier den fra formen.
Vaniljefrosting
- Pisk vaniljesukker, flormelis og smør til en lys og cremet masse.
- Pisk herefter flødeosten i smørblandingen. Pisk kun lige akkurat, til den er ensartet, ellers piskes flødeosten i stykker, og cremen vil blive lind.
- Vend citronsaften i.
- Smør frostingen på den afkølede kage og pynt til sidst med hakkede pistacienødder.