Squashkage

Squashkage er en klassiker. Det er en nem kage med varme krydderier og en svampet konsistens toppet med en lækkerostecreme Et godt valg, hvis du vil have en kage, der er et sikkert hit til enhver anledning.

Hvis du skal bage kage til klassen eller kollegaerne, er squashkage perfekt! Vi har piftet den lidt op med stykker af hvid chokolade, men vil du hellere have den klassiske udgave, kan du sagtens undlade chokoladen. Det tager ca. 20 minutter at tilberede kagen, inden den skal bages i ovnen i 40 minutter. Vi anbefaler at bruge Valsemøllen ØKO Stenformalet Hvedemel, som bidrager til et godt resultat. Følg opskriften nedenfor. God bagelyst – og velbekomme!

Se opskrift
Squashkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Squashkage: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

en lille bradepande (ca. 10 stykker)

100 g sukker
1/2 tsk. vaniljesukker
3 store æg
100 g smør
100 g hvid chokolade
350 g revet squash (1 stor squash)
250 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
2 tsk. bagepulver
1½ tsk. ’varmt’ krydderi – fx kanel eller kardemomme

Vaniljefrosting
2 tsk. vaniljesukker
200 g flormelis
150 g blødt smør
200 g neutral flødeost
1 spsk. citronsaft

I øvrigt til pynt
Pistacie, finthakket

Sådan gør du

Squashkage

  1. Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftigt æggesnaps på røremaskine.
  2. Smelt i mellemtiden smør og hvid chokolade.
  3. Riv squashen, og vend den smeltede chokoladeblanding i æggesnapsen.
  4. Vend herefter den revne squash i blandingen.
  5. Sigt herefter de tørre ingredienser i, og vend dejen til den er ensartet.
  6. Fyld dejen i en lille bradepande (ca. 20 x 25 cm cm) beklædt med bagepapir i bunden og bag kagen ved 175°C varmluft i 35-40 minutter.
  7. Lad kagen køle af, inden du befrier den fra formen.

Vaniljefrosting

  1. Pisk vaniljesukker, flormelis og smør til en lys og cremet masse.
  2. Pisk herefter flødeosten i smørblandingen. Pisk kun lige akkurat, til den er ensartet, ellers piskes flødeosten i stykker, og cremen vil blive lind.
  3. Vend citronsaften i.
  4. Smør frostingen på den afkølede kage og pynt til sidst med hakkede pistacienødder.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.