Squashkage

Squashkage er en klassiker. Det er en nem kage med varme krydderier og en svampet konsistens toppet med en lækkerostecreme Et godt valg, hvis du vil have en kage, der er et sikkert hit til enhver anledning.

Hvis du skal bage kage til klassen eller kollegaerne, er squashkage perfekt! Vi har piftet den lidt op med stykker af hvid chokolade, men vil du hellere have den klassiske udgave, kan du sagtens undlade chokoladen. Det tager ca. 20 minutter at tilberede kagen, inden den skal bages i ovnen i 40 minutter. Vi anbefaler at bruge Valsemøllen ØKO Stenformalet Hvedemel, som bidrager til et godt resultat. Følg opskriften nedenfor. God bagelyst – og velbekomme!

Se opskrift
Squashkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Squashkage: 4 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

en lille bradepande (ca. 10 stykker)

100 g sukker
1/2 tsk. vaniljesukker
3 store æg
100 g smør
100 g hvid chokolade
350 g revet squash (1 stor squash)
250 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
2 tsk. bagepulver
1½ tsk. ’varmt’ krydderi – fx kanel eller kardemomme

Vaniljefrosting
2 tsk. vaniljesukker
200 g flormelis
150 g blødt smør
200 g neutral flødeost
1 spsk. citronsaft

I øvrigt til pynt
Pistacie, finthakket

Sådan gør du

Squashkage

  1. Pisk sukker, vanilje og æg til en lys og luftigt æggesnaps på røremaskine.
  2. Smelt i mellemtiden smør og hvid chokolade.
  3. Riv squashen, og vend den smeltede chokoladeblanding i æggesnapsen.
  4. Vend herefter den revne squash i blandingen.
  5. Sigt herefter de tørre ingredienser i, og vend dejen til den er ensartet.
  6. Fyld dejen i en lille bradepande (ca. 20 x 25 cm cm) beklædt med bagepapir i bunden og bag kagen ved 175°C varmluft i 35-40 minutter.
  7. Lad kagen køle af, inden du befrier den fra formen.

Vaniljefrosting

  1. Pisk vaniljesukker, flormelis og smør til en lys og cremet masse.
  2. Pisk herefter flødeosten i smørblandingen. Pisk kun lige akkurat, til den er ensartet, ellers piskes flødeosten i stykker, og cremen vil blive lind.
  3. Vend citronsaften i.
  4. Smør frostingen på den afkølede kage og pynt til sidst med hakkede pistacienødder.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.