Brownie med kokos

Den klassiske brownie har været i Ditte Julies kyndige hænder og er blevet piftet lidt op med en smagfuld chokoladecreme og farvet kokostopping for at give den et ekstra pift.

Hvis du vil bage kage med dine børn er denne enkelte brownie en perfekt kage at gå i krig med! Hvis dine børn ikke er store nok, kan du lave dejen på forhånd og have dem med til at slikke skålen på chokoladecremen og vælge farver til kokostoppingen.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie med kokos: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

8-10 muffins

Brownie
200 g mørk chokolade
200 g lyst rørsukker
200 g smør
6 store æg
100 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Chokoladecreme og kokostopping
150 g mælkechokolade
1 dl piskefløde
100 g kokosmel
Pastafarve eller frugtfarve
200 g blandet bær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Brownie 

  1. Kom chokolade, sukker og smør op i en gryde og smelt ved middel varme. Tag den af varmen når sukkeret er opløst.
  2. Pisk æggene i massen, og tilsæt herefter melet.
  3. Kom dejen op i en firkantet form (ca. 22 x 22 cm).
  4. Bag kagen ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.
  5. Lad kagen køle af i formen.

Chokoladecreme og kokostopping

  1. Hak chokoladen fint og kom det op i en skål.
  2. Varm fløde op i en gryde til lige under kogepunktet (fløde på ikke koge).
  3. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør forsigtigt i massen.
  4. Smør chokoladecremen udover kagen.
  5. Del kokosmelet i to portioner og indfarv hver portion med lidt pastafarve.
  6. Drys det farvede kokosmel over kagen imens chokoladecremen er “våd”.
  7. Stil kagen på køl i mindst 2 timer eller gerne natten over.
  8. Dekorer kagens kant med friske bær.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.