Sådan gør du
Brownie
- Kom chokolade, sukker og smør op i en gryde og smelt ved middel varme. Tag den af varmen når sukkeret er opløst.
- Pisk æggene i massen, og tilsæt herefter melet.
- Kom dejen op i en firkantet form (ca. 22 x 22 cm).
- Bag kagen ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.
- Lad kagen køle af i formen.
Chokoladecreme og kokostopping
- Hak chokoladen fint og kom det op i en skål.
- Varm fløde op i en gryde til lige under kogepunktet (fløde på ikke koge).
- Hæld den varme fløde over chokoladen og rør forsigtigt i massen.
- Smør chokoladecremen udover kagen.
- Del kokosmelet i to portioner og indfarv hver portion med lidt pastafarve.
- Drys det farvede kokosmel over kagen imens chokoladecremen er “våd”.
- Stil kagen på køl i mindst 2 timer eller gerne natten over.
- Dekorer kagens kant med friske bær.