Brownie med kokos

Den klassiske brownie har været i Ditte Julies kyndige hænder og er blevet piftet lidt op med en smagfuld chokoladecreme og farvet kokostopping for at give den et ekstra pift.

Hvis du vil bage kage med dine børn er denne enkelte brownie en perfekt kage at gå i krig med! Hvis dine børn ikke er store nok, kan du lave dejen på forhånd og have dem med til at slikke skålen på chokoladecremen og vælge farver til kokostoppingen.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brownie med kokos: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

8-10 muffins

Brownie
200 g mørk chokolade
200 g lyst rørsukker
200 g smør
6 store æg
100 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Chokoladecreme og kokostopping
150 g mælkechokolade
1 dl piskefløde
100 g kokosmel
Pastafarve eller frugtfarve
200 g blandet bær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Brownie 

  1. Kom chokolade, sukker og smør op i en gryde og smelt ved middel varme. Tag den af varmen når sukkeret er opløst.
  2. Pisk æggene i massen, og tilsæt herefter melet.
  3. Kom dejen op i en firkantet form (ca. 22 x 22 cm).
  4. Bag kagen ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.
  5. Lad kagen køle af i formen.

Chokoladecreme og kokostopping

  1. Hak chokoladen fint og kom det op i en skål.
  2. Varm fløde op i en gryde til lige under kogepunktet (fløde på ikke koge).
  3. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør forsigtigt i massen.
  4. Smør chokoladecremen udover kagen.
  5. Del kokosmelet i to portioner og indfarv hver portion med lidt pastafarve.
  6. Drys det farvede kokosmel over kagen imens chokoladecremen er “våd”.
  7. Stil kagen på køl i mindst 2 timer eller gerne natten over.
  8. Dekorer kagens kant med friske bær.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.