Marmormuffins

Marmormuffins kan laves i mange udgaver. Disse marmorerede muffins er med hindbærstøv for at give den karakteristiske farve. Ditte Julie har sammen med sin datter Karla været i køkkenet og pyntet med smagfuld smørcreme og hjemmelavet chokoladekrymmel.

Marmormuffins er bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel der gør dine muffins ikke bare svampede men også luftige, grunden er, at Kage Hvedemel indeholder mindre stivelse, end normal hvedemel.Fins mere information om Kage Hvedemel her.

Se opskrift

Køkkentid
1 t.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Marmormuffins: 3 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

12-15 stk.

Muffins
60 g blødt smør
200 g lyst rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
180 g Valsemøllen Kage Hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1/2 øko. citron, saft og skal
2 store æg
1,75 dl sødmælk
2 tsk. hindbærstøv

Smørcreme
250 g smør, blødt
500 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
Lidt pink pastafarve

Pynt
Chokoladepynt
50 g hvid chokolade
lidt bronzestøv

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Muffins

  1. Kom smør, rørsukker, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, salt og citronskal op i en røreskål.
  2. Rør det hele sammen gerne med en røremaskine eller el-mikser ved lav hastighed til det ligner små krummer.
  3. Slå æggene ud i en ny skål og rør dem sammen.
  4. Hæld sødmælk og citronsaft i æggene.
  5. Hæld æggeblandingen i dejen imens den kører, gerne over 3 omgange og lad røremaskinen køre lidt mellem hver hældning.
  6. Del dejen i to portioner og rør hindbærstøv i den ene dej.
  7. Fordel skiftevis vaniljedejen og hindbærdejen i muffinformene.
  8. Bag dem ved 210°C (varmluft 190°C) i 15-20 minutter.
  9. Lad dem køle af i formen.

Smørcreme 

  1. Pisk smørret igennem og tilsæt flormelis og vaniljesukker.
  2. Pisk herefter massen til en luftig smørcreme – det tager 5-10 minutter.
  3. Tilsæt farve efter ønske.
  4. Kom cremen på sprøjtepose med en lille stjerne tylle og afsæt nogle små toppe på kagerne.

Pynt

  1. Blend chokoladen i en mini hakker og kom det herefter op i en frostpose.
  2. Tilsæt bronzestøv og ryst det godt sammen.
  3. Kom lidt chokoladepynt på de færdige muffins.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.