Marmormuffins

Marmormuffins kan laves i mange udgaver. Disse marmorerede muffins er med hindbærstøv for at give den karakteristiske farve. Ditte Julie har sammen med sin datter Karla været i køkkenet og pyntet med smagfuld smørcreme og hjemmelavet chokoladekrymmel.

Marmormuffins er bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel der gør dine muffins ikke bare svampede men også luftige, grunden er, at Kage Hvedemel indeholder mindre stivelse, end normal hvedemel.Fins mere information om Kage Hvedemel her.

Se opskrift

Køkkentid
1 t.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Marmormuffins: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

12-15 stk.

Muffins
60 g blødt smør
200 g lyst rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
180 g Valsemøllen Kage Hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1/2 øko. citron, saft og skal
2 store æg
1,75 dl sødmælk
2 tsk. hindbærstøv

Smørcreme
250 g smør, blødt
500 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
Lidt pink pastafarve

Pynt
Chokoladepynt
50 g hvid chokolade
lidt bronzestøv

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Muffins

  1. Kom smør, rørsukker, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, salt og citronskal op i en røreskål.
  2. Rør det hele sammen gerne med en røremaskine eller el-mikser ved lav hastighed til det ligner små krummer.
  3. Slå æggene ud i en ny skål og rør dem sammen.
  4. Hæld sødmælk og citronsaft i æggene.
  5. Hæld æggeblandingen i dejen imens den kører, gerne over 3 omgange og lad røremaskinen køre lidt mellem hver hældning.
  6. Del dejen i to portioner og rør hindbærstøv i den ene dej.
  7. Fordel skiftevis vaniljedejen og hindbærdejen i muffinformene.
  8. Bag dem ved 210°C (varmluft 190°C) i 15-20 minutter.
  9. Lad dem køle af i formen.

Smørcreme 

  1. Pisk smørret igennem og tilsæt flormelis og vaniljesukker.
  2. Pisk herefter massen til en luftig smørcreme – det tager 5-10 minutter.
  3. Tilsæt farve efter ønske.
  4. Kom cremen på sprøjtepose med en lille stjerne tylle og afsæt nogle små toppe på kagerne.

Pynt

  1. Blend chokoladen i en mini hakker og kom det herefter op i en frostpose.
  2. Tilsæt bronzestøv og ryst det godt sammen.
  3. Kom lidt chokoladepynt på de færdige muffins.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.