Kanelsneglkage

Kanelsneglkage

Valsemøllen Kanelsneglkage er en ny familiefavorit med masser af snasket kanelremonce.

Valsemøllen Kanelsneglkage er den nye favoritkage, som er nem og hurtig at bage med denne kageblanding. Du får den klassiske og elskede smag af kanelsnegle – men i en svampet kage, som holder godt på kanelremoncen.

Kagen kan bages af både børn og voksne, og hvad er hyggeligere end af bage sammen med sin familie. Med i kageblandingen medfølger både melblanding til selve sneglene og remonceblanding til den uundværlige kanelremonce.

Valsemøllen Kanelsneglkage kageblanding giver 8-12 stk. kanelsnegle. Bag dem enten som en kage i en springform eller hver for sig, det bestemmer du helt selv. Find opskriften her.

 

Dansk

Køb det her

Ingredienser

Dansk hvedemel, brun farin, sukker, vallepulver (mælk), palmeolie (RSPO-certificeret), koldcreme (sukker, modificeret stivelse, skummet – mælkspulver, kokosolie, fortykningsmiddel (E401), salt, vaniljearoma, vanilin, farvestof (E160a) (kan indeholde spor af æg)), rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, 1 % kanel, tøræg, salt tilsat jod, glukosesirup, majsstivelse, emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E3000), enzym.

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Kage- og remonceblanding
  • Færdigbagt kanelsneglkage inkl. remonce
Energi1589 kJ/380 kcal
Fedt5,9 g
- heraf mættede fedtsyrer1,8 g
Kulhydrat72 g
- heraf sukkerarter31 g
Kostfibre2,5 g
Protein7,3 g
Salt0,70 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med Valsemøllen kan du derfor altid være sikker på, at du bager med bageblandinger af allerhøjeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.