Kanelsneglkage – Bageblanding

Med Valsemøllen Kanelsneglkage er det nemt at bage den lækreste kanelsneglkage, som både kan serveres til klassekammeraterne, kollegaerne eller til eftermiddagskaffen. Du får duften af en skøn efterårsdag i sommerhuset eller en afslappet søndag på sofaen. Du får smagen af de perfekte kanelsnegle, som er en nydelse for krop og sjæl. Alt du selv skal tilføje er smør, gær og vand, og kagen kan derfor bages af både store som små.

Med Valsemøllens lækre kageblanding med dansk mel har du til 8-12 kanelsnegle – bagt enten som en kage i en springform eller hver for sig, det bestemmer du helt selv.

Se opskrift
Kanelsneglkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsneglkage – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30×40 cm). Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Rul dejen sammen til en rulle og skær 8-12 stykker. Sæt sneglene tæt sammen i en springform, et fad eller bag enkeltvis.
  6. Lad kagen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl kagen med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (ved varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til den er gylden.

Et godt tip: Har du  lyst til at bage kanelsnegle helt fra bunden, så prøv vores opskrift på luksuskanelsnegle, eller prøv at forvandle Valsemøllen ØKO Fødselsdagsboller til lækre kanelsnegle.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.