Kanelsneglkage – Bageblanding

Med Valsemøllen Kanelsneglkage er det nemt at bage den lækreste kanelsneglkage, som både kan serveres til klassekammeraterne, kollegaerne eller til eftermiddagskaffen. Du får duften af en skøn efterårsdag i sommerhuset eller en afslappet søndag på sofaen. Du får smagen af de perfekte kanelsnegle, som er en nydelse for krop og sjæl. Alt du selv skal tilføje er smør, gær og vand, og kagen kan derfor bages af både store som små.

Med Valsemøllens lækre kageblanding med dansk mel har du til 8-12 kanelsnegle – bagt enten som en kage i en springform eller hver for sig, det bestemmer du helt selv.

Se opskrift
Kanelsneglkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsneglkage – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30×40 cm). Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Rul dejen sammen til en rulle og skær 8-12 stykker. Sæt sneglene tæt sammen i en springform, et fad eller bag enkeltvis.
  6. Lad kagen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl kagen med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (ved varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til den er gylden.

Et godt tip: Har du  lyst til at bage kanelsnegle helt fra bunden, så prøv vores opskrift på luksuskanelsnegle, eller prøv at forvandle Valsemøllen ØKO Fødselsdagsboller til lækre kanelsnegle.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.