Sådan gør du
- Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
- Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
- Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
- Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30×40 cm). Fordel remoncen jævnt på dejen.
- Rul dejen sammen til en rulle og skær 8-12 stykker. Sæt sneglene tæt sammen i en springform, et fad eller bag enkeltvis.
- Lad kagen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
- Pensl kagen med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (ved varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til den er gylden.
Et godt tip: Har du lyst til at bage kanelsnegle helt fra bunden, så prøv vores opskrift på luksuskanelsnegle, eller prøv at forvandle Valsemøllen ØKO Fødselsdagsboller til lækre kanelsnegle.