Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding

Bag nemme kanelsnegle med Valsemøllen Bolleblanding. De smager ligeså skønt som alt andet hjemmebag. De er perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Opskriften på nemme kanelsnegle er til, når der skal hygges med familien med hjemmebag. Der er nemlig ikke noget, som duften af nybagte kanelsnegle. Selvom det virker alt for nemt, kan vi kun anbefale at gøre det. Hvem vil ikke gerne spare tid i køkkenet, så der er mere tid til familiehygge? Ved at bage dine kanelsnegle sammen, bliver de endnu mere saftige, og remoncen har lettere ved at blive inde i sneglene.

Se opskrift
nemme kanelsnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser

Opskrift

2 fade

Dej
1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Remonce
300 g smør
10 spsk sukker
4 tsk kanel

Glasur
300 g flormelis
ca. 5 spsk. vand eller past. æggehvide

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remoncen imens imens dejen hviler.
  4. Bland smør, sukker og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne ødelægges og ikke kan karamellisere.
  5. Del dejen i to, og rul dejen ud på et meldrysset bord til to firkanter, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber påde to firkanter og rul dejen sammen.
  6. Skær stangen i 40 stykker, og sæt sneglene tæt i to bradepander bagepapir, eller i et smurt ildfastfad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  8. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

Et godt tip: Hvis du bruger hele posen med Valsemøllen Bolleblanding får du to fade med kanelsnegle. Hvis du synes det er for mange, kan du nøjes med at bage kanelsnegle halvdelen af posens indhold.

 

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.