Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding

Bag nemme kanelsnegle med Valsemøllen Bolleblanding. De smager ligeså skønt som alt andet hjemmebag. De er perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Opskriften på nemme kanelsnegle er til, når der skal hygges med familien med hjemmebag. Der er nemlig ikke noget, som duften af nybagte kanelsnegle. Selvom det virker alt for nemt, kan vi kun anbefale at gøre det. Hvem vil ikke gerne spare tid i køkkenet, så der er mere tid til familiehygge? Ved at bage dine kanelsnegle sammen, bliver de endnu mere saftige, og remoncen har lettere ved at blive inde i sneglene.

Se opskrift
nemme kanelsnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 2 fade

Dej
1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Remonce
300 g smør
10 spsk sukker
4 tsk kanel

Glasur
300 g flormelis
ca. 5 spsk. vand eller past. æggehvide

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remoncen imens imens dejen hviler.
  4. Bland smør, sukker, farin og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne ødelægges og ikke kan karamellisere.
  5. Del dejen i to, og rul dejen ud på et meldrysset bord til to firkanter, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber påde to firkanter og rul dejen sammen.
  6. Skær stangen i 40 stykker, og sæt sneglene tæt i to bradepander bagepapir, eller i et smurt ildfastfad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  8. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

Et godt tip: Hvis du bruger hele posen med Valsemøllen Bolleblanding får du to fade med kanelsnegle. Hvis du synes det er for mange, kan du nøjes med at bage kanelsnegle halvdelen af posens indhold.