Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding

Bag nemme kanelsnegle med Valsemøllen Bolleblanding. De smager ligeså skønt som alt andet hjemmebag. De er perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Opskriften på nemme kanelsnegle er til, når der skal hygges med familien med hjemmebag. Der er nemlig ikke noget, som duften af nybagte kanelsnegle. Selvom det virker alt for nemt, kan vi kun anbefale at gøre det. Hvem vil ikke gerne spare tid i køkkenet, så der er mere tid til familiehygge? Ved at bage dine kanelsnegle sammen, bliver de endnu mere saftige, og remoncen har lettere ved at blive inde i sneglene.

Se opskrift
nemme kanelsnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 38 anmeldelser

Opskrift

2 fade

Dej
1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Remonce
300 g smør
10 spsk sukker
4 tsk kanel

Glasur
300 g flormelis
ca. 5 spsk. vand eller past. æggehvide

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remoncen imens dejen hviler.
  4. Bland smør, sukker og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne så ødelægges og ikke kan karamellisere.
  5. Del dejen i to, og rul dejen ud på et meldrysset bord til to firkanter, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber på de to firkanter og rul dejen sammen.
  6. Skær stængerne i 40 stykker, og sæt sneglene tæt i to bradepander beklædt med bagepapir, eller i et smurt ildfast fad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  8. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.