Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding

Bag nemme kanelsnegle med Valsemøllen Bolleblanding. De smager ligeså skønt som alt andet hjemmebag. De er perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Opskriften på nemme kanelsnegle er til, når der skal hygges med familien med hjemmebag. Der er nemlig ikke noget, som duften af nybagte kanelsnegle. Selvom det virker alt for nemt, kan vi kun anbefale at gøre det. Hvem vil ikke gerne spare tid i køkkenet, så der er mere tid til familiehygge? Ved at bage dine kanelsnegle sammen, bliver de endnu mere saftige, og remoncen har lettere ved at blive inde i sneglene.

Se opskrift
nemme kanelsnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser

Opskrift

2 fade

Dej
1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Remonce
300 g smør
10 spsk sukker
4 tsk kanel

Glasur
300 g flormelis
ca. 5 spsk. vand eller past. æggehvide

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remoncen imens dejen hviler.
  4. Bland smør, sukker og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne så ødelægges og ikke kan karamellisere.
  5. Del dejen i to, og rul dejen ud på et meldrysset bord til to firkanter, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber på de to firkanter og rul dejen sammen.
  6. Skær stængerne i 40 stykker, og sæt sneglene tæt i to bradepander beklædt med bagepapir, eller i et smurt ildfast fad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  8. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.