Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding

Bag nemme kanelsnegle med Valsemøllen Bolleblanding. De smager ligeså skønt som alt andet hjemmebag. De er perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.

Opskriften på nemme kanelsnegle er til, når der skal hygges med familien med hjemmebag. Der er nemlig ikke noget, som duften af nybagte kanelsnegle. Selvom det virker alt for nemt, kan vi kun anbefale at gøre det. Hvem vil ikke gerne spare tid i køkkenet, så der er mere tid til familiehygge? Ved at bage dine kanelsnegle sammen, bliver de endnu mere saftige, og remoncen har lettere ved at blive inde i sneglene.

Se opskrift
nemme kanelsnegle

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 46 anmeldelser

Opskrift

2 fade

Dej
1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Remonce
300 g smør
10 spsk sukker
4 tsk kanel

Glasur
300 g flormelis
ca. 5 spsk. vand eller past. æggehvide

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remoncen imens dejen hviler.
  4. Bland smør, sukker og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukkerkrystallerne så ødelægges og ikke kan karamellisere.
  5. Del dejen i to, og rul dejen ud på et meldrysset bord til to firkanter, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en dejskraber på de to firkanter og rul dejen sammen.
  6. Skær stængerne i 40 stykker, og sæt sneglene tæt i to bradepander beklædt med bagepapir, eller i et smurt ildfast fad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  7. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  8. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.