Havregrynskugler uden gluten

En nem og hurtig opskrift på smagfulde havregrynskugler med hampefrø.

Maria Vestergaard har nogle gange sin datter med i køkkenet, derfor skal opskriften ikke være kompliceret, men enkelt og nem så ventetiden ikke er så lang. Derfor har hun lavet en opskrift på havregrynskugler som kan rulles i havregryn eller hampefrø for at få en mere rund og nøddeagtig smag.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrynskugler uden gluten: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til ca. 40 stk.

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne sammen og ælt dem til en ensartet masse.
  2. Rul havregrynskuglerne i hænderne og derefter i enten hampefrø eller havregryn.
  3. Lad dem evt. trække i køleskabet en times tid inden servering.