Havregrynskugler

En nem og hurtig opskrift på smagfulde havregrynskugler med hampefrø. Perfekt konfekt, der er nemt at lave lige meget hvor gammel man er.

Maria Vestergaard har nogle gange sin datter med i køkkenet, derfor skal opskriften ikke være kompliceret, men enkelt og nem så ventetiden ikke er så lang. Derfor har hun lavet en opskrift på havregrynskugler som kan rulles i havregryn eller hampefrø for at få en mere rund og nøddeagtig smag.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrynskugler: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

ca. 40 stk.

250 g havregryn
175 g blødt smør
140 g sukker
40 g kakao
Valsemøllen Økologiske hampefrø, kokosmel eller havregryn

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne sammen og ælt dem til en ensartet masse.
  2. Rul havregrynskuglerne i hænderne og derefter i enten hampefrø eller havregryn.
  3. Lad dem evt. trække i køleskabet en times tid inden servering.

Et godt tip: Hvis du ligesom os elsker lækker konfekt, men også ønsker en sundere udgave, er der også råd for det. Lav blandingen til disse energibarer med chiafrø. De er lavet af daddelmasse, og kan ligesom havregrynskuglerne også trilles til fine små kugler og rulles i hampefrø. På den måde kan i variere jeres konfekt en smule.