Find masser af inspiration til desserter her!

En god dessert er den perfekte afslutning på en vellykket aften. Lad dig inspirere af opskrifter på både klassiske og nyskabende desserter.

Opskrifter på lækre desserter

Uhmmm, dessert! Prikken over i’et og afslutningen på en god middag. Eller hvad med at indføre dessert i hverdagen? Slet ikke nogen dum idé. Vi er ret sikre på, det er noget, der vil falde i børnenes og barnlige sjæles smag. Og hvem ved, måske er de nemmere at lokke i køkkenet til at give en hjælpende hånd, hvis der er lækkerier på menuen. Pandekager for eksempel! Dét er da en nem dessert, selv de mindste kan hjælpe til med at lave – og spise, ikke at forglemme.
Her finder du med garanti en dessert opskrift, der falder i din smag, opdelt i forskellige kategorier hvilket giver overblik og overskuelighed, og du har nu i god ro og mag udvælger én af de fantastiske desserter, bagt med Valsemøllen dansk mel, som er kendt for sin høje kvalitet. Prøv for eksempel vores Valsemøllen Kage Hvedemel, som er helt perfekt til at fremtrylle luftige kager. Dette speciallavede mel har et lavere glutenindhold end almindeligt hvedemel til brød og andet bagværk, hvilket gør den unik til småkager og tærter, der kræver det helt rigtige knæk. Valsemøllen Kage Hvedemel indeholder kun mel, malet fra korn, der er høstet i Danmark. Med dansk håndværk, der går helt tilbage til 1899, kan du med Valsemøllen-produkter til dit bagværk føle dig helt tryg.

Må vi byde på en lækker dessert?

Hvis du søger inspiration til nem dessert til mange mennesker, så er du havnet det helt rigtig sted. Må vi anbefale en klassisk jordbærtærte, eller en lækker sommerkage med solbær og flødeskum, eller måske har du lyst til at udfordre dine bageegenskaber, og gi’ dig i kast med nytårsdessert med havtorn og saltet marengs? Mulighederne er mange, det er kun fantasien og til dels egne evner, der sætter grænsen, men med vores detaljerede opskrifter og kyndige vejledninger, er du holdt godt i hånden til at gennemføre og kreere mesterværker til dig og dine gæster.
Kender du dette scenarie: Pludselig får man uventede gæster, og vil virkelig gerne imponere med lidt lækkert til kaffen. Vi foreslår ALTID at have en fragilité i fryseren. Se vores lækre og spændende opskrift på: Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis. Hav altid et par stykker på lager i fryseren, og vupti. Sådan fremtryller man hurtige desserter, der ligner en million.
Der findes stort set ikke nogen anledning, der ikke involverer en lækker lille sød afslutning. Værsågod at tage for dig af opskrifterne.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.