Find masser af inspiration til desserter her!

En god dessert er den perfekte afslutning på en vellykket aften. Lad dig inspirere af opskrifter på både klassiske og nyskabende desserter.

Opskrifter på lækre desserter

Uhmmm, dessert! Prikken over i’et og afslutningen på en god middag. Eller hvad med at indføre dessert i hverdagen? Slet ikke nogen dum idé. Vi er ret sikre på, det er noget, der vil falde i børnenes og barnlige sjæles smag. Og hvem ved, måske er de nemmere at lokke i køkkenet til at give en hjælpende hånd, hvis der er lækkerier på menuen. Pandekager for eksempel! Dét er da en nem dessert, selv de mindste kan hjælpe til med at lave – og spise, ikke at forglemme.
Her finder du med garanti en dessert opskrift, der falder i din smag, opdelt i forskellige kategorier hvilket giver overblik og overskuelighed, og du har nu i god ro og mag udvælger én af de fantastiske desserter, bagt med Finax dansk mel, som er kendt for sin høje kvalitet. Prøv for eksempel vores Finax Kage Hvedemel, som er helt perfekt til at fremtrylle luftige kager. Dette speciallavede mel har et lavere glutenindhold end almindeligt hvedemel til brød og andet bagværk, hvilket gør den unik til småkager og tærter, der kræver det helt rigtige knæk. Finax Kage Hvedemel indeholder kun mel, malet fra korn, der er høstet i Danmark. Med dansk håndværk, der går helt tilbage til 1899, kan du med Finax produkter til dit bagværk føle dig helt tryg.

Må vi byde på en lækker dessert?

Hvis du søger inspiration til nem dessert til mange mennesker, så er du havnet det helt rigtig sted. Må vi anbefale en klassisk jordbærtærte, eller en lækker sommerkage med solbær og flødeskum, eller måske har du lyst til at udfordre dine bageegenskaber, og gi’ dig i kast med nytårsdessert med havtorn og saltet marengs? Mulighederne er mange, det er kun fantasien og til dels egne evner, der sætter grænsen, men med vores detaljerede opskrifter og kyndige vejledninger, er du holdt godt i hånden til at gennemføre og kreere mesterværker til dig og dine gæster.
Kender du dette scenarie: Pludselig får man uventede gæster, og vil virkelig gerne imponere med lidt lækkert til kaffen. Vi foreslår ALTID at have en fragilité i fryseren. Se vores lækre og spændende opskrift på: Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis. Hav altid et par stykker på lager i fryseren, og vupti. Sådan fremtryller man hurtige desserter, der ligner en million.
Der findes stort set ikke nogen anledning, der ikke involverer en lækker lille sød afslutning. Værsågod at tage for dig af opskrifterne.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.