Find masser af inspiration til desserter her!

En god dessert er den perfekte afslutning på en vellykket aften. Lad dig inspirere af opskrifter på både klassiske og nyskabende desserter.

Opskrifter på lækre desserter

Uhmmm, dessert! Prikken over i’et og afslutningen på en god middag. Eller hvad med at indføre dessert i hverdagen? Slet ikke nogen dum idé. Vi er ret sikre på, det er noget, der vil falde i børnenes og barnlige sjæles smag. Og hvem ved, måske er de nemmere at lokke i køkkenet til at give en hjælpende hånd, hvis der er lækkerier på menuen. Pandekager for eksempel! Dét er da en nem dessert, selv de mindste kan hjælpe til med at lave – og spise, ikke at forglemme.
Her finder du med garanti en dessert opskrift, der falder i din smag, opdelt i forskellige kategorier hvilket giver overblik og overskuelighed, og du har nu i god ro og mag udvælger én af de fantastiske desserter, bagt med Valsemøllen dansk mel, som er kendt for sin høje kvalitet. Prøv for eksempel vores Valsemøllen Kage Hvedemel, som er helt perfekt til at fremtrylle luftige kager. Dette speciallavede mel har et lavere glutenindhold end almindeligt hvedemel til brød og andet bagværk, hvilket gør den unik til småkager og tærter, der kræver det helt rigtige knæk. Valsemøllen Kage Hvedemel indeholder kun mel, malet fra korn, der er høstet i Danmark. Med dansk håndværk, der går helt tilbage til 1899, kan du med Valsemøllen-produkter til dit bagværk føle dig helt tryg.

Må vi byde på en lækker dessert?

Hvis du søger inspiration til nem dessert til mange mennesker, så er du havnet det helt rigtig sted. Må vi anbefale en klassisk jordbærtærte, eller en lækker sommerkage med solbær og flødeskum, eller måske har du lyst til at udfordre dine bageegenskaber, og gi’ dig i kast med nytårsdessert med havtorn og saltet marengs? Mulighederne er mange, det er kun fantasien og til dels egne evner, der sætter grænsen, men med vores detaljerede opskrifter og kyndige vejledninger, er du holdt godt i hånden til at gennemføre og kreere mesterværker til dig og dine gæster.
Kender du dette scenarie: Pludselig får man uventede gæster, og vil virkelig gerne imponere med lidt lækkert til kaffen. Vi foreslår ALTID at have en fragilité i fryseren. Se vores lækre og spændende opskrift på: Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis. Hav altid et par stykker på lager i fryseren, og vupti. Sådan fremtryller man hurtige desserter, der ligner en million.
Der findes stort set ikke nogen anledning, der ikke involverer en lækker lille sød afslutning. Værsågod at tage for dig af opskrifterne.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.