Find masser af inspiration til desserter her!

En god dessert er den perfekte afslutning på en vellykket aften. Lad dig inspirere af opskrifter på både klassiske og nyskabende desserter.

Opskrifter på lækre desserter

Uhmmm, dessert! Prikken over i’et og afslutningen på en god middag. Eller hvad med at indføre dessert i hverdagen? Slet ikke nogen dum idé. Vi er ret sikre på, det er noget, der vil falde i børnenes og barnlige sjæles smag. Og hvem ved, måske er de nemmere at lokke i køkkenet til at give en hjælpende hånd, hvis der er lækkerier på menuen. Pandekager for eksempel! Dét er da en nem dessert, selv de mindste kan hjælpe til med at lave – og spise, ikke at forglemme.
Her finder du med garanti en dessert opskrift, der falder i din smag, opdelt i forskellige kategorier hvilket giver overblik og overskuelighed, og du har nu i god ro og mag udvælger én af de fantastiske desserter, bagt med Valsemøllen dansk mel, som er kendt for sin høje kvalitet. Prøv for eksempel vores Valsemøllen Kage Hvedemel, som er helt perfekt til at fremtrylle luftige kager. Dette speciallavede mel har et lavere glutenindhold end almindeligt hvedemel til brød og andet bagværk, hvilket gør den unik til småkager og tærter, der kræver det helt rigtige knæk. Valsemøllen Kage Hvedemel indeholder kun mel, malet fra korn, der er høstet i Danmark. Med dansk håndværk, der går helt tilbage til 1899, kan du med Valsemøllen-produkter til dit bagværk føle dig helt tryg.

Må vi byde på en lækker dessert?

Hvis du søger inspiration til nem dessert til mange mennesker, så er du havnet det helt rigtig sted. Må vi anbefale en klassisk jordbærtærte, eller en lækker sommerkage med solbær og flødeskum, eller måske har du lyst til at udfordre dine bageegenskaber, og gi’ dig i kast med nytårsdessert med havtorn og saltet marengs? Mulighederne er mange, det er kun fantasien og til dels egne evner, der sætter grænsen, men med vores detaljerede opskrifter og kyndige vejledninger, er du holdt godt i hånden til at gennemføre og kreere mesterværker til dig og dine gæster.
Kender du dette scenarie: Pludselig får man uventede gæster, og vil virkelig gerne imponere med lidt lækkert til kaffen. Vi foreslår ALTID at have en fragilité i fryseren. Se vores lækre og spændende opskrift på: Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis. Hav altid et par stykker på lager i fryseren, og vupti. Sådan fremtryller man hurtige desserter, der ligner en million.
Der findes stort set ikke nogen anledning, der ikke involverer en lækker lille sød afslutning. Værsågod at tage for dig af opskrifterne.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.