Find masser af inspiration til desserter her!

En god dessert er den perfekte afslutning på en vellykket aften. Lad dig inspirere af opskrifter på både klassiske og nyskabende desserter.

Opskrifter på lækre desserter

Uhmmm, dessert! Prikken over i’et og afslutningen på en god middag. Eller hvad med at indføre dessert i hverdagen? Slet ikke nogen dum idé. Vi er ret sikre på, det er noget, der vil falde i børnenes og barnlige sjæles smag. Og hvem ved, måske er de nemmere at lokke i køkkenet til at give en hjælpende hånd, hvis der er lækkerier på menuen. Pandekager for eksempel! Dét er da en nem dessert, selv de mindste kan hjælpe til med at lave – og spise, ikke at forglemme.
Her finder du med garanti en dessert opskrift, der falder i din smag, opdelt i forskellige kategorier hvilket giver overblik og overskuelighed, og du har nu i god ro og mag udvælger én af de fantastiske desserter, bagt med Finax dansk mel, som er kendt for sin høje kvalitet. Prøv for eksempel vores Finax Kage Hvedemel, som er helt perfekt til at fremtrylle luftige kager. Dette speciallavede mel har et lavere glutenindhold end almindeligt hvedemel til brød og andet bagværk, hvilket gør den unik til småkager og tærter, der kræver det helt rigtige knæk. Finax Kage Hvedemel indeholder kun mel, malet fra korn, der er høstet i Danmark. Med dansk håndværk, der går helt tilbage til 1899, kan du med Finax produkter til dit bagværk føle dig helt tryg.

Må vi byde på en lækker dessert?

Hvis du søger inspiration til nem dessert til mange mennesker, så er du havnet det helt rigtig sted. Må vi anbefale en klassisk jordbærtærte, eller en lækker sommerkage med solbær og flødeskum, eller måske har du lyst til at udfordre dine bageegenskaber, og gi’ dig i kast med nytårsdessert med havtorn og saltet marengs? Mulighederne er mange, det er kun fantasien og til dels egne evner, der sætter grænsen, men med vores detaljerede opskrifter og kyndige vejledninger, er du holdt godt i hånden til at gennemføre og kreere mesterværker til dig og dine gæster.
Kender du dette scenarie: Pludselig får man uventede gæster, og vil virkelig gerne imponere med lidt lækkert til kaffen. Vi foreslår ALTID at have en fragilité i fryseren. Se vores lækre og spændende opskrift på: Fragilité med solbærsorbet og vaniljeflødeis. Hav altid et par stykker på lager i fryseren, og vupti. Sådan fremtryller man hurtige desserter, der ligner en million.
Der findes stort set ikke nogen anledning, der ikke involverer en lækker lille sød afslutning. Værsågod at tage for dig af opskrifterne.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.