Chokoladetærte med flødeskum og bær

Lav en nem og lækker chokoladetærte med flødeskum og årstidens bær.

Mangler du en nem og smagfuld dessert til festen, er denne chokoladetærte med en intens chokoladesmag et godt bud. Pynt med årstidens bær og lækkerier.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 - 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 kage ca. 8-10 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladetærte
3/4 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg

Pynt
1 – 2 dl. piskefløde
Sæsonens bær

En springform 24 cm i diameter

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Pisk fløden til flødeskum.
  6. Pynt den afkølede chokoladetærte med flødeskum og sæsonens bær.

Valsemøllen Chokoladetærte kan også bruges til at lave lækre chokolademuffins. Se opskriften her.